2013-07-14 21:34:36
Φωτογραφία για Νίκησε την Πάσινγκ ο ΠΑΟΚ (1-0), αλλά δεν άρεσε στον Στέφενς
Στο τέταρτο φιλικό προετοιμασίας του ΠΑΟΚ επί αυστριακού εδάφους, ο Χουμπ Στέφενς δεν έμεινε ευχαριστημένος από τους παίκτες του, όμως ο στόχος δεν είναι να παίζει καλά η ομάδα στα φιλικά, αλλα στα επίσημα παιχνίδια. 

«Στόχος μας είναι να συνεχίσουμε το πρόγραμμά μας για να είμαστε έτοιμοι στα επίσημα παιχνίδια» δήλωσε ο ολλανδός τεχνικός, μετά τη νίκη της ομάδας του με 1-0 επί της Αυστριακής Πάσινγκ. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης, πέτυχε ο Βούκιτς στο 39’ με απ ευθείας εκτέλεση φάουλ. Ντεμπούτο με την φανέλα του ΠΑΟΚ, έκαναν οι Λούκας και Σπυρόπουλος.

«Είδαμε αυτό που θέλαμε να δούμε. Κάποιους παίκτες δηλαδή, να αγωνίζονται ενενήντα λεπτά. Δεν έγινε καλό παιχνίδι. Είχαμε προβλήματα, κυρίως από το κέντρο προς την επίθεση και αυτός είναι ο τομέας που πρέπει να δουλέψουμε από δω και πέρα. Δεν είμαι περισσότερο ευχαριστημένος από ότι στον αγώνα με αντίπαλο την Ζνόιμο. Δεν είδα και πάλι να μετακινείται γρήγορα η μπάλα από την άμυνα στην επίθεση. Αυτό το συζήτησα με τα παιδιά στην πρωινή προπόνηση και το συζήτησα και στο ημίχρονο. Βέβαια είναι λογικό να είναι όλοι κουρασμένοι, αφού βρισκόμαστε σε περίοδο προετοιμασίας» δήλωσε ο Χουμπ Στέφενς μετά το τέλος του αγώνα.


Εναντίον της Πάσινγκ, ο ΠΑΟΚ αγωνίστηκε με 4-2-3-1. Η σύνθεση που παρέταξε ο ολλανδός τεχνικός, ήταν: Χακόμπο (46’ Γιακουμής), Σκόνδρας (75’ Κίτσιου), Κατσικάς, Λόπεθ, Σπυρόπουλος (46’ Ποζατζίδης), Γκαρσία (46’ Τζανδάρης), Κάτσε, Δεληγιαννίδης (46’ Λούκας), Γεωργιάδης (75’ Πόποβιτς), Βούκιτς, Γιάννου (82’ Αθανασιάδης).

Το επόμενο φιλικό του Δικεφάλου, είναι προγραμματισμένο για τις 17 Ιουλίου με αντίπαλο τον ΑΠΟΕΛ.
Allinsports
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ