2013-07-14 17:00:04
Φωτογραφία για ΜΕ ΠΡΟΣΤ... JUNIOR Η Lotus
Με τον γιο του Αλέν Προστ, Νικολά, τον Κίμι Ραϊκόνεν και τον Ντάβιντε Βαλσέκι θα λάβει μέρος στις δοκιμές νέων οδηγών η Lotus Renault, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "gazzetta.gr".

Το όνομα Προστ θα δούμε ξανά στη Formula1, έστω και σε δοκιμές νέων. Αυτό διότι η Lotus ανακοίνωσε ότι θα λάβει μέρος στο Σίλβερστοουν (17-19/7) με τον γιο του Αλέν Προστ, Νικολά, καθώς και με τους Κίμι Ραϊκόνεν, Ντάβιντε Βαλσέκι.

Ο γιος του Γάλλου τετράκις παγκοσμίου πρωταθλητή θα μπει στο μονοθέσιο της βρετανογαλλικής ομάδας την Τετάρτη, ο Βαλσέκι θα πάρει σειρά την Πέμπτη και ο «Iceman» θα ολοκληρώσει τις δοκιμές την Παρασκευή.

«Είναι καλό χρονικό διάστημα για μας να έχουμε τις φετινές δοκιμές νέων προγραμματισμένες στα μέσα της χρονιάς, καθώς μας επιτρέπει να αξιολογήσουμε περισσότερα από τα νέα μέρη που έχουμε για την E21, εφόσον η μάχη για τον τίτλο εντείνεται», δήλωσε ο Ερίκ Μπουγιέ για την απόφαση των τριών πιλότων.

Έτσι, ο Ρομάν Γκροζάν δε θα έχει... δουλειά την επόμενη εβδομάδα στο Σίλβερστοουν και θα μπει ξανά στο μονοθέσιο στο τέλος του μήνα, όταν θα διεξαχθεί το Γκραν Πρι της Ουγγαρίας στη Βουδαπέστη (26-28/7).
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ