2013-07-14 11:54:04
Φωτογραφία για Στη σέντρα βγάζουν τους βουλευτές Aχαΐας για τις Κυριακές, οι έμποροι της Αιγιάλειας
Επιστολή προς τους βουλευτές Αχαΐας έστειλε η διοίκηση του Εμπορικού Συλλόγου Αιγιαλείας. Οι έμποροι ζητούν άμεσα τις θέσεις των βουλευτών, σχετικά με τη λειτουργία των καταστημάτων 52 Κυριακές το χρόνο. Το ίδιο είχε ζητήσει και η διοίκηση του Εμπορικού Συλλόγου Πάτρας, αλλά απάντηση δεν έλαβε Αναλυτικά, η επιστολή αναγράφει τα εξής:

"Γνωρίζετε σαφώς την εμμονή του Υπουργείου Ανάπτυξης στο να επιβάλλει νέες νομοθετικές ρυθμίσεις στο πλαίσιο λειτουργίας της αγοράς, με την κατάθεση προς ψήφιση του νομοσχεδίου με τίτλο: «Κανόνες Ρύθμισης της Αγοράς Προϊόντων και της Παροχής Υπηρεσιών», όπου περιλαμβάνεται και η λειτουργία των καταστημάτων 52 Κυριακές το χρόνο.

Αναλογιστείτε τις δραματικές επιπτώσεις που θα επέλθουν έπειτα από την υπερψήφιση μιας τέτοιας πρότασης. Θα είναι:

1. η ταφόπλακα της μικρής οικογενειακής επιχείρησης, η οποία αποτελεί και τη βάση του ελληνικού εμπορίου,


2. η κάθετη και ριζική διάλυση της ελληνικής οικογένειας, αφού θα εκλείψει η συνοχή των οικογενειακών σχέσεων και δεσμών που ενδυναμώνονται τις Κυριακές,

3. η ύπουλη διάλυση των θρησκευτικών μας παραδόσεων και θεσμών και η οριστική και επιβαλλόμενη πλέον απομάκρυνση από την Εκκλησία.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου (ΕΣΕΕ) συνεδριάζει εκτάκτως τη Δευτέρα 15 Ιουλίου 2013 στις 12.00 με μοναδικό θέμα την κατάθεση του εν λόγω νομοσχεδίου, οπότε και αναμένουμε την τοποθέτησή σας για να τη μεταφέρουμε στους συναδέλφους μας.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ