2013-07-13 23:07:02
Φωτογραφία για ΓΙΑΠΛΕΣ : ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΣΤΟ «Brent Petway & Friends»
Εντυπωσιασμένος από το αποτέλεσμα του 1ου Basketball camp στο Navarino Dunes της Costa Navarino, με την ονομασία «Brent Petway & Friends» έμεινε ο προπονητής του Ρέθυμνο Aegean, Θανάσης Γιαπλές.

Ο προπονητής της ομάδας της Κρήτης ήταν ο υπεύθυνος του προγράμματος και ύστερα από μια εβδομάδα γεμάτη μπάσκετ και χαμόγελα από τα δεκάδες παιδιά που έλαβαν μέρος, τόσο ο ίδιος όσο και οι συνεργάτες του, ο βοηθός του, Σταύρος Μυκονιάτης και ο γυμναστής της ομάδας, κ.Βασίλης Μητσόπουλος, αναχωρούν από τη Μεσσηνία, χαρούμενοι για την επιτυχία του «Brent Petway & Friends».

«Ήταν εξαιρετικό το αποτέλεσμα και νομίζω μοναδικές οι συνθήκες σε αυτό τον φανταστικό χώρο της Costa Navarino και το εκπληκτικό κλειστό γήπεδο μπάσκετ που διαθέτει. Ήταν μια ιδιαίτερη εμπειρία για όλα τα παιδιά που έλαβαν μέρος. Είχαν την ευκαιρία να προπονηθούν, να βρεθούν μαζί με γνωστούς παίκτες της Α1, όπως ο Μπρεντ Πετγουέι, ο Ανδρέας Γλυνιαδάκης, ο Νίκος Παπανικολόπουλος, ο Νίκος Αργυρόπουλος, οι οποίοι όχι απλά παρεβρέθηκαν αλλά συμμετείχαν ενεργά σε όλη τη διάρκεια των προπονήσεων
. Τα ευτυχισμένα χαμόγελα τους και το ζωηρό χειροκρότημα τους στο τέλος κάθε ημέρας, μας έδειξαν οτι όλοι το ευχαριστήθηκαν» δήλωσε μετά το τέλος του προγράμματος ο προπονητής του Ρέθυμνου Aegean, ο οποίος οδήγησε την ομάδα της Κρήτης στην τέταρτη θέση του πρωταθλήματος Α1.

Ο Γιαπλές έκανε ιδιαίτερη μνεία στον κορυφαίο προπονητή της Ευρώπης για τη χρονιά που πέρασε, κ.Γιώργο Μπαρτζώκα, που επίσης συμμετείχε στο «Brent Petway & Friends». «Σημαντικό γεγονός ήταν βεβαίως η παρουσία του Γιώργου Μπαρτζώκα, του πρώτου Έλληνα προπονητή που κατέκτησε την Ευρωλίγκα και η επαφή των παιδιών μαζί του ήταν κάτι που σίγουρα θα θυμούνται».

Ο προπονητής του Ρεθύμνου, ανέλυσε το πρόγραμμα που ακολούθησαν τα παιδιά όσων επέλεξαν τα ξενοδοχεία «The Romanos, a Luxury Collection Resort» και «The Westin Resort, Costa Navarino» για τις διακοπές τους αλλά και πολλά από Ακαδημίες της Μεσσηνίας. «Είχε τρεις παραμέτρους. Η πρώτη περιλάμβανε το αμιγώς μπασκετικό κομμάτι. Την εκμάθηση των βασικών και την κατανόηση της επανάληψης τους. Η δεύτερη παράμετρος είχε το παιχνίδι. Τη διασκέδαση των παιδιών μέσα από το μπάσκετ, το κομμάτι της ευχαρίστησης του μέσα από το άθλημα που αγαπούν.

Και η τρίτη παράμετρος ήταν τα events και η προσωπική επαφή των παιδιών με παίκτες που έχουν μεγάλες εμπειρίες, αλλά όπως όλοι διαπίστωσαν, διαθέτουν και ιδιαίτερη ικανότητα στην επαφή με τα παιδιά. Όμως πέραν όλων αυτών, είναι πραγματικά σημαντικό ότι τα παραπάνω έγιναν σε εκπληκτικές συνθήκες που μόνο τα ξενοδοχεία της Costa Navarino που μπορούν να προσφέρουν. Την ευχαριστούμε, όπως ευχαριστούμε και τη μεσσηνιακή κοινωνία για την παρουσία των Ακαδημιών και υποσχόμαστε ότι την επόμενη χρονιά η προσπάθεια που εφέτος άρχισε, θα είναι ακόμη καλύτερη».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ