2013-07-13 15:47:04
Φωτογραφία για ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΓΙΑ... ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΚΟΜΑ ΣΤΗΝ ΑΡΣΕΝΑΛ Ο ΒΕΝΓΚΕΡ!
Η Άρσεναλ και ο Αρσέν Βενγκέρ έχουν ξεκινήσει τις συζητήσεις για την ανανέωση του μεταξύ τους συμβολαίου, το οποίο και ολοκληρώνεται το επόμενο καλοκαίρι.

Ο Αλσατός τεχνικός σε δηλώσεις του εξέφρασε την επιθυμία του να παραμείνει στον λονδρέζικο σύλλογο για πολλά χρόνια ακόμη, τονίζοντας στη συνέχεια πως δεν θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί το γεγονός ότι βρίσκεται στην ομάδα πολλά χρόνια για να ασκήσει πίεση, ενώ συμπλήρωσε πως έχει ήδη μιλήσει με τον Ιβάν Γκαζίδης και τα πράγματα μέχρι στιγμής έχουν πάει καλά.

«Επιθυμώ να μείνω στο σύλλογο για πολλά χρόνια ακόμα. Η πρώτη μας συνάντηση πήγε πολύ καλά. Ωστόσο πρέπει να ξεκαθαρίσω κάτι. Δεν θα προσπαθήσω να εκμεταλλευτώ το γεγονός ότι βρίσκομαι τόσα χρόνια στην ομάδα για να πιέσω τη διοίκηση. Αν κάτι δεν πάει καλά, τότε τα συμβόλαια δεν θα έχουν καμία σημασία. Όλα θα φανούν στο μέλλον και από το πώς θα κυλήσει η χρονιά.

Η σύνδεση με άλλες ομάδες και ειδικά την Παρί γίνεται γιατί είμαι Γάλλος και γνωρίζω τους ιδιοκτήτες. Αν ήταν έτσι όμως θα ήμουν ήδη εκεί. Η καρδιά μου ανήκει στην Άρσεναλ και θέλω να συνεχίσω για αρκετά χρόνια στον σύλλογο. Ήδη έχουμε μιλήσει με τον Ιβάν Γκαζίδης και τα πράγματα πήγαν καλά».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Στυγνοί κι ανόητοι
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Στυγνοί κι ανόητοι
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ