2013-07-13 13:30:11
Φωτογραφία για Στον αναπνευστήρα 20χρονος από τα επεισόδια στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» - κρίσιμες οι επόμενες ώρες για τη ζωή του
Με εγκαύματα μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας ο 20χρονος από τη Λεμεσό, ενώ η αστυνομία διεξάγει έρευνες για να διαπιστωθεί κάτω από ποιες συνθήκες τραυματίστηκε ο οπαδός. Πετροπόλεμος, μολότοφ και σοβαρά επεισόδια στο φιλικό αγώνα Ανόρθωση - Απόλλωνας

Η βία στα γήπεδα έκανε και πάλι (δυστυχώς) την εμφάνιση της. Σε ένα φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας ανάμεσα στην Ανόρθωση και τον Απόλλωνα, εκτυλίχθηκαν σκηνές… πολέμου και ένας νέος άνθρωπος κινδυνεύει να χάσει τη ζωή του.

Ο 20χρονος οπαδός από τη Λεμεσό τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια των επεισοδίων και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας με εγκαύματα 2ου βαθμού στο σώμα του.

Ο νεαρός διασωληνώθηκε και βρίσκεται στον αναπνευστήρα. Νοσηλεύεται στην εντατική μονάδα εγκαυμάτων και η κατάσταση του παραμένει κρίσιμη.

Το ιστορικό των επεισοδίων Ο φιλικός αγώνας ανάμεσα στην Ανόρθωση και τον Απόλλωνα ήταν ορισμένος να ξεκινήσει στις 20:00. Λίγο πριν την έναρξη του αγώνα αλλά και κατά τη διάρκεια του, οπαδοί των δύο ομάδων άρχισαν να ρίχνουν ότι έβρισκαν μπροστά τους.


Πέτρες, φωτοβολίδες, βεγγαλικά, κροτίδες, έγινε ακόμη και χρήση μολότοφ. Η κατάσταση είχε ξεφύγει και το σκηνικό δεν θύμιζε σε τίποτα φιλική αναμέτρηση. Η μερίδα των οπαδών δεν σταματούσε τον… πόλεμο και ισχυρή αστυνομική δύναμη έσπευσε στη περιοχή για να σταματήσει τα επεισόδια.

Στη συνέχεια ωστόσο, οι αστυνομικοί δέχθηκαν επίθεση από φιλάθλους και των δύο ομάδων, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν ελαφρά και να μεταφερθούν στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας.

Τα επεισόδια κράτησαν μιάμιση περίπου ώρα και για να διαλυθούν, η αστυνομία έκανε περιορισμένη χρήση χημικών.

Οι έρευνες της αστυνομίας συνεχίζονται για να διαπιστωθεί κάτω από ποιες συνθήκες τραυματίστηκε ο 20χρονος νεαρός.

Εκ πρώτης όψεως φαίνεται πως ο τραυματισμός του οπαδού από τη Λεμεσό να προήλθε από ρίψη φωτοβολίδας. Αυτή του δημιούργησε εγκαύματα με αποτέλεσμα να κινδυνεύει να χάσει τη ζωή του.

Πηγή: newsit.cy
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ