2013-07-13 12:00:13
Φωτογραφία για ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΤΑΙ Ο ΝΤΕΪΒΙΣ... «ΣΤΡΟΦΗ» ΣΤΟ ΝΒΑ
Η Χίμκι φαίνεται πως δεν αλλάζει τη στάση της σε ότι αφορά τα χρήματα που αξιώνει (κάτι λιγότερο από ένα εκατομμύριο δολάρια) για τη παραχώρηση του Πολ Ντέιβις, γεγονός που απομακρύνει όλο και περισσότερο τον Αμερικανό σέντερ από τον Ολυμπιακό, όπως όλα δείχνουν.

Ο παίκτης παραμένει πρώτος στόχος για τη συμπλήρωση-ισχυροποίηση της φροντ λάιν των πρωταθλητών Ευρώπης, όμως κάποιες πληροφορίες που επικαλείται σε δημοσίευμά του το "sport-fm.gr" και θέλουν τους Ρώσους να έχουν βρει πλέον άκρη με τα οικονομικά και να μην «καίγονται» για να παραχωρήσουν άλλους παίκτες, αναγκάζει τον Γιώργο Μπαρτζώκα να στραφεί σε άλλες λύσεις...

Όπως έγινε γνωστό, ελεύθερος στην αγορά κυκλοφορεί παρά τα αντιθέτως γραφόμενα περί οριστικής συμφωνίας του με τη Γαλατάσαραϊ ο Νέιθαν Τζαβαϊ. Ο πρώην σέντερ της Μπαρτσελόνα ήταν στη λίστα, όμως υπάρχει προβληματισμός για τους συνεχόμενους τραυματισμούς του και το περίεργο του χαρακτήρα του.


Από την ευρωπαϊκή αγορά δεν υπάρχει κάτι ιδιαίτερα αξιόπιστο, ο Ολυμπιακός θέλει ο τελευταίος ψηλός που θα αποκτήσει να είναι το μεγάλο όνομα για τη θέση «5», οπότε η λογική οδηγεί το τεχνικό επιτελείο των πρωταθλητών Ευρώπης στην αμερικανική αγορά, απ’ όπου μπορεί να προκύψουν εξαιρετικές, αλλά δύσκολες οικονομικά και όχι μόνο περιπτώσεις.

Η λίστα με τους free agent εξετάζεται ενδελεχώς και τα…εφικτά ονόματα που ξεχωρίζουν, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, είναι αυτά των Μιούλενς (Μπόμπκατς), Ερλ Μπάρον (Νικς), Φεσένκο (Ντόνετσκ). Όσο περνάει βέβαια ο καιρός, θα προκύπτουν και άλλες περιπτώσεις που θα μπαίνουν στα... υπόψη, ιδιαίτερα αν δε βρεθεί οριστικά άκρη με τον Ντέιβις.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ