2012-04-06 15:15:04
Φωτογραφία για Χάνει τον τελικό ο Ιμπαγάσα!
Σοκ από τα αποτελέσματα των ιατρικών εξετάσεων του Αριέλ Ιμπαγάσα, αφού ο Αργεντινός μέσος του Ολυμπιακού έχει υποστεί θλάση και χάνει τον τελικό του Κυπέλλου!

Ο Ιμπαγάσα το πρωί της Παρασκευής (6/4) επισκέφθηκε το Metropolitan για να υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία από την οποία προέκυψε ότι έχει υποστεί θλάση δευτέρου βαθμού στον ορθό μηριαίο του δεξιού του ποδιού που θα τον αφήσει εκτόε δράσης για έναν περίπου μήνα.

«Ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας Αριέλ Ιμπαγάσα υποβλήθηκε σήμερα το πρωί, στο θεραπευτήριο Metropolitan, σε μαγνητική τομογραφία, λόγω των ενοχλήσεων που ένιωσε στον τετρακέφαλο δεξιά.

Από τα αποτελέσματα της εξέτασης διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί θλάση δευτέρου βαθμού στον ορθό μηριαίο μυ δεξιά. Σύμφωνα με την εκτίμηση του γιατρού της ομάδας μας, ο ποδοσφαιριστής αναμένεται να απουσιάσει για διάστημα τριών με τεσσάρων εβδομάδων.

Ο ποδοσφαιριστής ξεκίνησε πρόγραμμα εντατικής θεραπείας το οποίο θα ακολουθεί πρωί και απόγευμα», αναφέρει το ιατρικό δελτίου Τύπου της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

πηγή: www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Alpenföhn Gotthard: ψύξη στα 140mm
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Alpenföhn Gotthard: ψύξη στα 140mm
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ