2013-07-13 01:05:24
Φωτογραφία για ΠΟΛΛΗ ΜΠΑΛΑ ΚΑΙ... ΠΟΛΛΑ ΓΚΟΛ! *PHOTOS*
Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού δούλεψαν επάνω στην κατοχή, την πίεση, την ανάπτυξη του παιχνιδιού και την τακτική, στην απογευματινή προπόνηση.

Το… τρίτο ημίχρονο της σημερινής εκγύμνασης των παικτών του Ολυμπιακού είχε ξανά πολλή δουλειά με την μπάλα. Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν την ευκαιρία να… ξεδώσουν, δουλεύοντας επάνω σε σημαντικά στοιχεία του παιχνιδιού τους και παίζοντας δίτερμα.

Αρχικά έκαναν ασκήσεις κατοχής και πίεσης προς τον αντίπαλο. Χωρίστηκαν σε γκρουπ και στα δύο μισά του γηπέδου, ξεχωριστά, δούλευαν με πάθος και ένταση επάνω σε αυτό τον τομέα. Συμμετείχαν και οι τερματοφύλακες. Οι μεν είχαν την μπάλα και προσπαθούσαν να την κυκλοφορήσουν και οι δε προσπαθούσαν να πιέσουν για να κλέψουν.

Στη συνέχεια έγινε δίτερμα σε μεγάλο χώρο, αλλά όχι σε όλο το γήπεδο. Έπαιξαν όλοι οι παίκτες. Η άσκηση είχε μερικά εντυπωσιακά πλάνα και αρκετοί ήταν οι ποδοσφαιριστές που έκαναν πολύ ωραίες κινήσεις και προσπάθειες, ξεχωρίζοντας. Αμέσως μετά, τα γκρουπ έγιναν τρία και έπαιζαν σε πιο μικρό χώρο, εναλλάξ. Λυκογιάννης, Φετφατζίδης, Μήτρογλου, Ολαϊτάν σκόραραν μερικά πολύ όμορφα γκολ και ξεχώρισαν, μεταξύ άλλων παικτών. Όλοι έβγαζαν πολύ πάθος στο παιχνίδι τους.


Πατώντας ΕΔΩ μπορείτε να δείτε φωτοργραφίες από την απογευματινή προπόνηση της Παρασκευής.

Αύριο στις 11 το πρωί οι παίκτες θα μεταβούν σε ένα σημείο κοντά στη λίμνη του Ζέεφελντ, όπου θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν μία λίγο διαφορετική εκγύμναση και το απόγευμα στις 18:30 θα επανέλθουν στο γήπεδο.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ