2013-07-12 20:27:03
Φωτογραφία για Ο ΝΙΚΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΠΕΡΙ... ΜΑΝΤΖΑΡΗ!
Ο μάνατζερ της Εθνικής Ελλάδας Μπάσκετ, Νίκος Φιλίππου, εξήγησε στο "gazzetta.gr" πώς έχει η κατάσταση με τον Βαγγέλη Μάντζαρη.

Αναλυτικά Εκτιμώντας την αξία του Βαγγέλη Μάντζαρη και γνωρίζοντας ότι δε θα είναι έτοιμος να βοηθήσει στο Eurobasket της Σλοβενίας (4-22/9), το προπονητικό επιτελείο συζητούσε το ενδεχόμενο να καλέσει τον παίκτη στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας της στο Καρπενήσι, απλώς και μόνο για να είναι μέλος της αποστολής, ώστε να μπει για τα καλά στο κλίμα εν όψει της μελλοντικής επιστροφής του στη δράση.

Στις δηλώσεις του o μάνατζερ της «γαλανόλευκης», Νίκος Φιλίππου, εξήγησε πώς έχει η κατάσταση.

«Οι παίκτες οι οποίοι έχουν κληθεί στην προετοιμασία της Εθνικής Ομάδος είναι αυτοί που βρίσκονται στην ανακοίνωση, στο προσκλητήριο που έχει αναρτήσει η Ελληνική Ομοσπονδία στην ιστοσελίδα της. Όποια... παρεξήγηση δημιουργήθηκε γύρω απ' την ενδεχόμενη κλήση του 23χρονου πλέι μέικερ του Ολυμπιακού στην προετοιμασία της Εθνικής Ομάδος, λόγω της διαφαινόμενης απουσίας του Νικ Καλάθη, δεν υφίσταται, καθώς ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Αντρέα Τρινκιέρι, επικοινώνησε με τον παίκτη μόνο και μόνο από ενδιαφέρον για την κατάσταση της υγείας του
. Ο Βαγγέλης Μάντζαρης θεωρείται παίκτης της Εθνικής Ανδρών, μέλος του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος κι αποτελεί κεφάλαιο για το ελληνικό μπάσκετ. Ο κ. Τρινκιέρι επικοινωνεί συχνά-πυκνά με όλους τους διεθνείς παίκτες για να μαθαίνει τα νέα τους, με τη μόνη διαφορά ότι η περίπτωση του Βαγγέλη Μάντζαρη είναι διαφορετική, γιατί ακόμα ο παίκτης δεν έχει αποθεραπευτεί απ' τον σοβαρό τραυματισμό του. Ο Βαγγέλης Μάντζαρης μπορεί να έχει την επιθυμία να συμμετάσχει στην προετοιμασία της Εθνικής Ομάδος, ωστόσο, μετά από μία τέτοια περιπέτεια τον πρώτο λόγο για την αγωνιστική επανενεργοποίησή του έχει μόνο ο σύλλογός του κι ο γιατρός του Ολυμπιακού, οποίους σεβόμαστε απόλυτα και με τους οποίους η Ομοσπονδία βρίσκεται σε πλήρη συνεννόηση» είπε χαρακτηριστικά.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ