2012-04-06 14:47:53
Φωτογραφία για ALTER: Κουτρουμάνης προς διοίκηση Κουρή: Κάντε στους εργαζόμενους μια ρεαλιστική πρόταση!
Πραγματοποιήθηκε το βράδυ της περασμένης Τετάρτης η...πολυαναμενόμενη συνάντηση μεταξύ του υπουργού Εργασίας κ. Κουτρουμάνη και της νέας διοίκησης του ALTER, όπως αυτή έχει οριστεί από το Γ.Κουρή. Ωστόσο παρά το κλίμα ευφορίας που είχε δημιουργηθεί εδώ και ημέρες στο διαδύκτιο από διάφορα φιλικά προσκείμενα στη διοίκηση ιστολόγια, (σας έχουμε γράψει σχετικά τόσο εδώ στον pressarismeno, αλλά έχει γραφτεί και σε άλλους ανεξάρτητους διαδυκτιακούς τόπους) δεν υπήρξε κάποια ιδιαίτερη εξέλιξη.

Από ότι μάθαμε και μπορούμε με ασφάλεια να σας μεταφέρουμε η συνάντηση περιορίστηκε στη μεταφορά των αιτημάτων των εργαζομένων από τον υπουργό στην εργοδοσία. Μάλιστα αυτό που τόνισε ο κ. Κουτρουμάνης στη διοίκηση, η οποία ουσιαστικά κατέβηκε "με άδεια χέρια" στο τραπέζι των διααπραγματεύσεων, είναι ότι για να επαναλειτουργήσει το Alter (με το ίδιο όνομα ή σαν Real tv, όπως με τόση ευκολία κάποιοι σχεδόν πανηγύριζαν στα...'αποκλειστικά' τους), θα πρέπει να υπάρξει από τη διοίκηση μια "ρεαλιστική" πρόταση που να μπορεί να σταθεί σε επίπεδο συζήτησης.


 Τέτοια διάθεση, δε φαίνεται προς το παρόν να υπάρχει από πλευράς Γιώργου Κουρή αλλά και...λοιπών ενδιαφερομένων. Ελπίζουμε κάτι τέτοιο να αλλάξει μετά τις προχθεσινές εξελίξεις και κάποιοι να καταλάβουν το δράμα των 650 εργαζομένων, οι οποίοι μετά τα Χριστούγεννα, καλούνται και τώρα ενόψει Πάσχα να...κάνουν και πάλι υπομονή.

 Ως εκ τούτου κανένα Alter (ή Real tv), δεν ανοίγει τη Μ.Δευτέρα 9 Απριλίου και κανείς δεν μπορεί να έχει ασφαλή ενημέρωση για το τι θα γίνει. Από ότι φαίνεται οι εξελίξεις στο πολύπαθο τηλεοπτικό σταθμό θα πάρουν αναβολή για μετά το Πάσχα. Εάν υπάρξει νεώτερη ενημέρωση ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ, θα επανέλθουμε πηγή: pressarismenos planet-greece
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ