2013-07-12 15:47:13
Φωτογραφία για ΣΕ... ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΝΤΖΑΡΗ Ο ΤΡΙΝΚΙΕΡΙ
Επικοινωνία με τον Βαγγέλη Μάντζαρη έχει ο ομοσπονδιακός προπονητής Αντρέα Τρινκιέρι, προκειμένου να εξετάσει το ενδεχόμενο ένταξής του στην προετοιμασία της εθνικής Ελλάδας για το Ευρωμπάσκετ της Σλοβενίας, μετά την άρνηση του Νικ Καλάθη να έρθει στην Αθήνα την προκαθορισμένη ημερομηνία,

Ο Μάντζαρης, όπως είναι γνωστό, ολοκληρώνει την αποθεραπεία και την αποκατάσταση μετά τη ρήξη χιαστών που υπέστη και το χειρουργείο στο οποίο υπεβλήθη, χάνοντας όλη τη χρονιά.

Μολονότι ο παίκτης των πρωταθλητών Ευρώπης είναι σε εξαιρετική κατάσταση ως προς το χρόνο αποθεραπείας, δεν είναι ακόμη δυνατόν να μπει σε κανονικούς ρυθμούς ομαδικής προπόνησης, παρά να ακολουθεί το πρόγραμμά του, όπως πρέπει, για να επανέλθει σταδιακά. Μια έντονη καταπόνηση είναι παντελώς απαγορευτική τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή.

Αυτό που ενδεχομένως γίνει, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "pamesports.gr", είναι να συμμετάσχει χαλαρά σε προπονήσεις, επιχειρώντας σταδιακά να μπει σε ρυθμούς.

Είναι πάντως κατανοητό απ' όλες τις πλευρές ότι ουδείς πρόκειται να ρισκάρει να πιέσει τον χρόνο και το πόδι του γκαρντ του Ολυμπιακού.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ