2013-07-12 15:02:04
Φωτογραφία για Απολογείται για την επεισοδιακή νύχτα στη Χερσόνησο
Σήμερα απολογείται ο 24χρονος νεαρός που εμπλέκεται στην συμπλοκή που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας στη Χερσόνησο. Ο νεαρός είχε συλληφθεί μαζί με δυο ακόμα... νεαρούς κατηγορούμενοι για απόπειρα ανθρωποκτονίας, επικίνδυνη σωματική βλάβη και παραβάσεις του Ν. περί όπλων, κατά περίπτωση.

Όπως έγραψε το prismanews.gr η παρέα με τα ... ζωηρά και γνωστά στις διωκτικές αρχές παιδιά, άρχισε να βρίζει και να πετά τασάκια στην άλλη παρέα που βρισκόταν στο μπαράκι και που ανάμεσα τους ήταν και αστυνομικοί εκτός υπηρεσίας, ένας εξ αυτών είχε έρθει από την Αθήνα.

Η ένταση μέσα στο μαγαζί δεν άργησε να γενικευτεί και έτσι στο σημείο έφτασαν και οι διωκτικές αρχές από την ευρύτερη περιοχή,ωστόσο τα ...παλικάρια από τα όρη είχαν προλάβει να τραπούν σε φυγή ενώ ο Αθηναίος αστυνομικός τραυματίστηκε ελαφρά και μεταφέρθηκε για τις πρώτες βοήθειες στο νοσοκομείο, μαζί του και ένα ακόμα άτομο. Ωστόσο οι αστυνομικοί πρόλαβαν και συνέλαβαν τον ένα από τους δράστες της συμπλοκής ενώ αναζητούν τους υπόλοιπους της παρέας. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ