2013-07-12 11:47:08
Φωτογραφία για «ΔΙΠΛΟ» ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΓΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ...
Την ώρα που στον Ολυμπιακό, "ψάχνονται" για παίκτες από τη γαλλική αγορά για τις θέσεις του αμυντικού χαφ και του επιθετικού, ψηλά στη λίστα, σύμφωνα με δημοσιεύματα, ανέβηκαν οι περιπτώσεις του Γιώργου Τζαβέλλα και του Δημήτρη Κολοβού.

Ο Έλληνας αμυντικός της Μονακό δεν υπολογίζεται από την ομάδα του Πριγκηπάτου που επέστρεψε στο Σαμπιονά και φέρεται να βρίσκεται πολύ κοντά στο να πιάσει... Λιμάνι, εφόσον ισχύουν τα δημοσιεύματα αφού δεν επιβεβαιώνεται τίποτα από καμία πλευρά.

Οσο για τον παίκτη του Πανιωνίου, οι ερυθρόλευκοι μπαίνουν κι αυτοί στο κόλπο της απόκτησής τους, κατά τα ίδια δημοσιεύματα, την ώρα που πολιορκείται από ΠΑΟΚ και ΑΕΚ στην Ελλάδα, αλλά και από συλλόγους του εξωτερικού. Μάλιστα, στον Ολυμπιακό σκέφτονται να τον «κλείσουν» για την επόμενη σεζόν, αφήνοντάς τον έναν ακόμη χρόνο στη Νέα Σμύρνη να πάρει παιχνίδια και εμπειρία.

Εξελίξεις και στις δύο περιπτώσεις αναμένονται άμεσα, με τον Μίτσελ να έχει καλή άποψη και για τους δύο Έλληνες ποδοσφαιριστές ή απλώς να υπαρξουν διαψεύσεις γι άλλη μια φορά...
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ