2013-07-12 10:52:45
Φωτογραφία για Το Opel Ampera Προπομπός στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Τριάθλου της ITU. Η Opel χορηγός σε ένα από τα μεγαλύτερα πρωταθλήματα τριάθλου στον κόσμο
Το Opel Ampera είναι το επίσημο αυτοκίνητο-προπομπός στα τρία τελευταία Ευρωπαϊκά σκέλη του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Τριάθλου 2013 της Διεθνούς Ομοσπονδίας Τριάθλου (ITU). Η Opel είναι επίσημος προμηθευτής αυτοκινήτων και από τους κύριους χορηγούς των αγώνων στο Αμβούργο (20 - 21 Ιουλίου) και τη Στοκχόλμη (24 – 25 Αυγούστου) καθώς και στο θεαματικό Μεγάλο Τελικό του Λονδίνου (11 – 15 Σεπτεμβρίου)

Το Opel Ampera ‘οδηγεί’ – καθαρά και αθόρυβα – τον αγώνα των κορυφαίων δρομέων και ποδηλατών σε τρεις διοργανώσεις, δίνοντας ‘ρυθμό’ στους αθλητές. Ευρωπαϊκό ηλεκτρικό best-seller για το 2012, θα αναλάβει επίσης χρέη μεταφοράς αξιωματούχων και σημαντικών προσκεκλημένων της εκδήλωσης με άνεση αλλά και σεβασμό στο περιβάλλον.

«Το Τρίαθλο είναι ένα ραγδαία αναπτυσσόμενο Ολυμπιακό άθλημα, ιδιαίτερα αγαπητό στο κοινό. Απαιτεί σοβαρή φιλοδοξία, απόλυτη τελειότητα και τεράστια ευελιξία – αξίες που αντιπροσωπεύει άριστα το Ampera μας,» λέει χαρακτηριστικά ο CEO της Opel και άξιος μαραθωνοδρόμος Karl-Thomas Neumann. «Γι’ αυτό χαιρόμαστε που είμαστε η μοναδική κατασκευάστρια εταιρία αυτοκινήτων η οποία υποστηρίζει αποκλειστικά το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Τριάθλου της ITU στην Ευρώπη με το ηλεκτρικό μας όχημα μηδενικών ρύπων.»


Με πλήρως φορτισμένη μπαταρία, το Ampera μπορεί να διανύσει 40 – 80 km μόνο στο ηλεκτρικό πρόγραμμα και χωρίς ρύπους πριν ενεργοποιηθεί το ευφυές σύστημα επέκτασης αυτονομίας, που αυξάνει την αυτονομία μέχρι 500 km χωρίς στάση για ανεφοδιασμό. Το ευρύχωρο σαλόνι του φιλοξενεί άνετα τέσσερις επιβάτες και τις αποσκευές ή το σπορ εξοπλισμό τους.

Ο Πρόεδρος της ITU και Μέλος της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής (IOC) Marisol Casado δήλωσε, «Το Opel Ampera προσφέρει ισχύ και αντοχή με βιώσιμο τρόπο, κάτι που εκφράζει την ουσία και τις βασικές αξίες του Τριάθλου για τη Διεθνή Ομοσπονδία. Χαιρόμαστε που συνεργαζόμαστε με μία εταιρία με την οποία μοιραζόμαστε την ίδια φιλοσοφία.»

Το πρωτάθλημα Τριάθλου προσελκύει ενθουσιώδεις αθλητές και θεατές από πολλές ηπείρους

Συνολικά, πάνω από 22.000 συμμετέχοντες από όλες τις ηπείρους προβλέπεται να λάβουν μέρος στους τρεις τελευταίους αγώνες του πρωταθλήματος Τριάθλου. Επιπλέον, περίπου 800.000 θεατές θα εμψυχώσουν τόσο τους ερασιτέχνες όσο και τους παγκοσμίως καλύτερους τριαθλητές. Στο Αμβούργο, τη Στοκχόλμη και το Λονδίνο, η ελίτ των αθλητών θα αγωνιστεί για πολύτιμους βαθμούς που θα κρίνουν τον τίτλο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος για το 2013. Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Τριάθλου της ITU έχει περάσει από Νέα Ζηλανδία, ΗΠΑ, Ιαπωνία, Ισπανία και πιο πρόσφατα από το Kitzbühel (Αυστρία). Το διηπειρωτικό πρωτάθλημα τριάθλου είναι σημαντικό γεγονός για τους θεατές αλλά και για τους τηλεθεατές – καθώς όλοι οι αγώνες μεταδίδονται σε περισσότερες από 160 χώρες.
autocarnet.blogspot.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ