2013-07-12 10:00:20
Φωτογραφία για ΦΟΥΝΤΟΥΛΗΣ :  ΟΚΤΑΔΑ Ο ΒΑΣΙΚΟΣ ΣΤΟΧΟΣ
Μια θέση στην 8άδα θέλει η Εθνική πόλο Ανδρών στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα της Βαρκελώνης, όπως δήλωσε ο Γιάννης Φουντούλης.

Για τους στόχους της Εθνικής ομάδας πόλο μίλησε στο "apollowaterpolo.gr" ο Γιάννης Φουντούλης, απ’ την Βουδαπέστη όπου βρίσκεται με τη «γαλανόλευκη» για το «Vodafone Cup».

Ο διεθνής πολίστας του Ολυμπιακού τόνισε πως ο πρώτος στόχος της ομάδας είναι μια θέση στην 8άδα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος, ενώ σχολίασε και τους αντιπάλους που θα βρουν στο δρόμο τους.

- Γιάννη, όλα καλά, φθάσατε στη Βουδαπέστη;

«Ολα είναι μια χαρά. Είμαστε έτοιμοι για να δώσουμε τρεις πολύ δύσκολους αγώνες, με το Μαυροβούνιο που θα το βρούμε και στους ομίλους στο Παγκόσμιο, αλλά και με τις Γερμανία κι Ουγγαρία».

- Αυτή η νεανική εθνική ομάδα τι στόχους έχει για τη Βαρκελώνη;

«Επειδή απουσιάσαμε από δύο Παγκόσμιο Πρωταθλήματα, στη Ρώμη το 2009 και στην Σανγκάη το 2011, δεν μπορούμε να πούμε ότι πάμε τον... αέρα της μεγάλης δύναμης για να πάρουμε κάτι πολύ καλό. Ομως ο στόχος μας είναι να μπούμε στην οκτάδα. Στα νοκ άουτ ματς ποτέ δεν ξέρεις τι θα γίνει. Παίζει ρόλο η μέρα που θα βρεθεί η κάθε ομάδα, ειδικά αν οι αντίπαλοι είναι περίπου στο ίδιο σημείο».


- Οι ομάδες του ομίλου σας είναι δυνατές, αλλά αντιμετωπίσιμες «Οντως έτσι είναι. Το Μαυροβούνιο το ξέρουμε καλά, κάνουμε μαζί προετοιμασία, παίξαμε στο Σαμαρτζίδης Καπ, θα αγωνιστούμε εδώ στην Ουγγαρία. Πιστεύω ότι είμαστε κοντά, απλά αυτοί στις περισσότερες διοργανώσεις πάνε τετράδα κι εμείς όχι. Υπάρχει η πολύ δυνατή Ισπανία κι η Ν. Ζηλανδία. Κι όταν γίνουν οι χιαστοί αγώνες, απέναντί μας θα βρεθεί κάποια εκ των Κροατία, ΗΠΑ, Καναδά και Ν. Αφρική».

- Πόσο σημαντικό είναι ότι θα δώσετε ξανά, μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα, δύσκολους αγώνες προετοιμασίας;

«Είναι πολύ σημαντικό, μια και δοκιμάζουμε διάφορα πράγματα που δουλεύουμε στις προπονήσεις και θα παίξουμε με το Μαυροβούνιο, το οποίο θα αντιμετωπίσουμε σε μια εβδομάδα, στην πρεμιέρα μας στο Παγκόσμιο της Βαρκελώνης».

- Σας ευχόμαστε κάθε επιτυχία και τα όνειρά σας να γίνουν πραγματικότητα...

«Σας ευχαριστώ πολύ κι εσείς να συνεχίσετε αυτήν την προσπάθεια που κάνετε για το πόλο, μια και το apollowaterpolo.gr είναι από τα καλύτερα σάιτ του χώρου».
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ