2013-07-12 09:53:36
Φωτογραφία για Κοντά σε Μαριάνο Γκονσάλες ο Παναθηναϊκός
Πολύ κοντά στην απόκτηση του Μαριάνο Γκονσάλες βρίσκεται ο Παναθηναϊκός με τον παίκτη να περιμένει την ελευθέρας του προτού ανακοινωθεί

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε αναζήτηση ακραίου επιθετικού, που θα μπορεί να αγωνιστεί και στο κέντρο, με τον "Νάνο" να είναι όπως όλα δείχνουν ο εκλεκτός του Γιάννη Αναστασίου.

Το όνομα του δεν ακούγεται για πρώτη φορά, αφού και πριν λίγες ημέρες είχε "παίξει" στο ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού.

Ουσιαστικά οι πράσινοι περιμένουν να πάρει την ελευθέρας του από την Πονφεραντίνα (δεύτερη κατηγορία Ισπσνίας) έτσι ώστε να ανακοινωθεί.

Ο "Νάνο" (έτσι είναι τον λένε στην πατρίδα του) είναι 28 ετών (κλείνει τα 29 τον Οκτώβριο) και το μεγαλύτερο μέρος της καριέρας του το έχει περάσει στις μικρές κατηγορίες της Ισπανίας ( Μπαρτσελόνα Β’, Κόρδοβα, Γέιδα, Καρταχένα, Κάντιθ, Οβιέδο, Πονφεραντίνα).

Πέρσι αγωνίστηκε σε 41 παιχνίδια έχοντας 2 γκολ και 4 ασίστ σε συνολικό χρόνο συμμετοχής 3.514 λεπτών. Αγωνίζεται κυρίως στην αριστερή πλευρά, αλλά μπορεί να προσφέρει και στο κέντρο.

Θυμίζει αρκετά την περίπτωση του Χοκίν Εσπάρθα που είχαν πέρσι οι πράσινοι, αφού και στην ίδια ηλικία είναι και στην ίδια θέση παίζουν.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ