2013-07-12 06:21:06
Φωτογραφία για Τον αδελφό της αρραβωνιάστηκε η κόρη της Γουίτνεϊ Χιούστον
"Ε ναι, λοιπόν, εγώ και ο Νικ αρραβωνιαστήκαμε. Βαρέθηκα να ακούω τον κόσμο να λέει πως... παντρεύομαι τον αδελφό μου ή ότι η Γουίτνεϊ αν ζούσε δεν θα ενέκρινε το δεσμό μας" έγραψε μεταξύ άλλων η Μπόμπι Κριστίνα Μπράουν στο προφίλ της στο Facebook, επιβεβαιώνοντας με αυτό τον τρόπο τις φήμες πως είπε το μεγάλο ναι στο Νικ Γκόρντον.

Η σχέση της μοναχοκόρης της Γουίτνεϊ Χιούστον με το Γκόρντον ξεκίνησε αμέσως μετά το θάνατο της μητέρας της το Φεβρουάριο του 2012, δημιουργώντας σκάνδαλο. Ο λόγος;

Ο Νικ από τα 12 του χρόνια έμεινε στο σπίτι της αδικοχαμένης τραγουδίστριας στην Ατλάντα, η οποία αν και δεν τον υιοθέτησε ποτέ, τον μεγάλωσε σαν γιο της.

Όπως τόνισε η Μπόμπι στην ανάρτησή της στο Facebook, έχει κουραστεί να ακούει σχόλια ότι έχει σχέση "με τον αδελφό" της.

"Ας ξεκαθαρίσω κάτι, δεν είμαστε καν αληθινά αδέλφια, κι ούτε είναι ο υιοθετημένος αδελφός μου. Η μητέρα μου δεν τον υιοθέτησε ποτέ Η μητέρα μου ήταν εκείνη που είπε ότι κάποια στιγμή θα αρχίσουμε να βγαίνουμε. Με γνώριζε καλύτερα από τον καθένα σας…" ανέφερε η 20χρονη και κατέληξε:

"Μπορεί να συμφωνείτε, ή όχι με τη σχέση μου, μπορεί να τη σέβεστε ή όχι. Εμπρός, κρίνετέ με…".
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ