2012-04-06 14:14:04
Φωτογραφία για Ο Σαμαράς άνοιξε τα χαρτιά του
Μια πρόγευση του στρατηγικού σχεδίου του Αντώνη Σαμαρά για την προεκλογική περίοδο, είχαν την ευκαιρία να γευτούν χθες τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας από τον χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, που είχαν συνάντηση εργασίας με τον Αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης στη Συγγρού.

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας επεδίωξε μια τέτοια συνάντηση, ενόψει της αυριανής επίσκεψης και ομιλίας του στο Αιγάλεω, η οποία και σηματοδοτεί την έναρξη στοχευμένων περιοδειών και επισκέψεων του Αντώνη Σαμαρά ιδιαίτερα στο Λεκανοπέδιο της Αττικής. Η Νέα Δημοκρατία δίνει μεγάλη έμφαση στα μεγάλα αστικά κέντρα, εκτιμώντας ότι υπάρχει ο κίνδυνος μικρής συμμετοχής του εκλογικού σώματος, μια πρόβλεψη που εφόσον επιβεβαιωθεί, θα έχει ως αποτέλεσμα να τραβήξει προς τα κάτω συνολικά την απήχηση των μεγάλων κομμάτων στις επερχόμενες κάλπες.

Ο Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης ζήτησε από τα στελέχη του κόμματος που προέρχονται και δραστηριοποιούνται στον χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, να «βάλουν πλάτη» κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου, απ’ τη μια συμμετέχοντας ενεργά στις κατά τόπους επισκέψεις και περιοδείες που θα πραγματοποιήσει ο ίδιος, και απ’ την άλλη να εμφανίζονται στα ΜΜΕ, προκειμένου να εκφέρουν πολιτικό λόγο ενισχυτικό των θέσεων της Νέας Δημοκρατίας.


Για το τελευταίο μάλιστα θα βρίσκονται σε απευθείας γραμμή με τον Γιάννη Μιχελάκη και τον Γιώργο Μουρούτη, με στόχο τον καλύτερο δυνατό συντονισμό των εμφανίσεών τους στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.
statesmen.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ