2013-07-12 00:58:05
Φωτογραφία για Αλμυρός Μαγνησίας: Συνελήφθησαν για πλαστογραφία και απείθεια
Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., συνελήφθησαν την Τετάρτη στην ευρύτερη περιοχή του Αλμυρού, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αλμυρού της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας, ένας... 47χρονος και μία 54χρονη για τα κατά περίπτωση αδικήματα της πλαστογραφίας και της απείθειας, ενώ εκκρεμούσαν σε βάρος τους καταδικαστικές αποφάσεις.

Ειδικότερα, χθες το μεσημέρι ο 47χρονος, οδηγώντας το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητό του με συνεπιβάτισσα την 54χρονη ημεδαπή, δε σταμάτησε σε σήμα στάσης των αστυνομικών και ανέπτυξε ταχύτητα προκειμένου να αποφύγει τον έλεγχο. Οι αστυνομικοί τον ακολούθησαν, με αποτέλεσμα να καταφέρουν λίγο αργότερα να ακινητοποιήσουν το όχημα και να συλλάβουν τους επιβαίνοντες.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι οι πινακίδες κυκλοφορίας του αυτοκινήτου ήταν πλαστές και κατασχέθηκαν.

Επιπλέον, σε βάρος των δύο ημεδαπών εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση για παράβαση υγειονομικών διατάξεων, με ποινή φυλάκισης ενός μήνα και χρηματική ποινή (250) ευρώ για τον καθένα. Ακόμα, σε βάρος του 47χρονου εκκρεμούσαν δύο καταδικαστικές αποφάσεις με συνολική ποινή φυλάκισης δύο μηνών και πενήντα ημερών και χρηματική ποινή (300) ευρώ, για εξύβριση, απειλή, κακόβουλη βλασφημία και οδήγηση ανασφάλιστου οχήματος.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Αλμυρού.
e-volos.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ