2013-07-11 22:04:10
Φωτογραφία για Πάτρα: Aλληλοκαρφώθηκαν λόγω ερωτικής αντιζηλίας οι δράστες της στυγερής δολοφονίας των Κουλούρη και Παπανδρέου
Απίστευτες είναι οι λεπτομέρειες της δράσης του σατανικού ζευγαριού που κατηγορείται για δύο δολοφονίες που ομολόγησαν πως διέπραξαν το 2012 στην Πάτρα με θύματα την 84χρονη Κωνσταντίνα Κουλούρη, στην οδό Θεμιστοκλέους και την 81χρονη δασκάλα Ρεγγίνα Παπανδρέου, στην οδό Καποδιστρίου.

Οι δράστες, οι οποίοι κατάφεραν να ενοχοποιήσουν για τη δολοφονία της Παπανδρέου ένα άλλο ζευγάρι Ελλήνων εντοπίστηκαν από το DNA που βρέθηκε πάνω στην μονωτική ταινία με την οποία είχαν φιμώσει την Κουλούρη και το οποίο ανήκε στον 35χρονο άνδρα.

Όμως υπάρχει ένα πολύ ενδιαφέρον παρασκήνιο σχετικά με το πως έφτασε η αστυνομία στα ίχνη τους αλλά και με τον τρόπο με τον οποίο αποφάσισαν να λύσουν τις μεταξύ τους διαφορές.

Όπως πληροφορείται το thebest.gr οι δύο σατανικοί δολοφόνοι, είχαν πάει ο ένας στην Πάτρα και η άλλη στην Κρήτη και είχαν αλληλοκαρφωθεί ως δράστες των δολοφονιών.


Ο 35χρονος πήγε στην ασφάλεια για να καταγγείλει την 45 χρονη αλλά και τον νέο της σύντροφο (για τον οποίο τον είχε εγκαταλείψει και με τον οποίο είχε πάει στην Κρήτη), ως δολοφόνους της άτυχης γυναίκας. Όταν πήγε στην ασφάλεια όμως οι αστυνομικοί υποψιάστηκαν ότι κάτι δεν πάει καλά και του πήραν δείγμα DNA για να καταλήξουν στην διασταύρωση που έλυσε τον γρίφο.

Όταν βγήκε το αποτέλεσμα τον ξαναφώναξαν και την ώρα που αυτός προσερχόταν στην ασφάλεια της Πάτρας η 45χρονη είχε κιόλας μεταβεί στο Ηράκλειο για να καταγγείλει τον 35χρονο ως δολοφόνο της Κουλούρη.

Προφανώς τα αλληλοκαρφώματα που οδήγησαν και τους δύο στην σύλληψη, οφείλονταν σε προσωπικούς λόγους και είχαν να κάνουν με την εγκατάλειψη του 35χρονου από την 45χρονη που έφερε μεταξύ τους έντονες προστριβές.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ