2013-07-11 19:04:34
Φωτογραφία για Στο κυνήγι του Χαβιέρ Σαβιόλα η Ιντερνασιονάλ
Στο κυνήγι του Χαβιέρ Σαβιόλα, ο οποίος ενδιαφέρει και τον Ολυμπιακό για την επιθετική του γραμή, μπαίνει η Ιντερνασιονάλ. Δείτε τι αποκάλυψε παράγοντας του βραζιλιάνικου συλλόγου.

H Ιντερνασιονάλ ετοιμάζεται να "κουνήσει μαντήλι" στο μεγάλο επιθετικό της αστέρι, Λεάντρο Νταμιάο (οι τελευταίες πληροφορίες τον θέλουν πολύ κοντά στη Νάπολι), όμως δεν είναι διατεθειμένη να κάτσει με σταυρωμένα τα χέρια.

Στο μυαλό των Βραζιλιάνων περιστρέφονται ήδη τα ονόματα των υποψηφίων διαδόχων του, με τον αθλητικό διευθυντή της Ιντερνασιονάλ, Λουίς Σέζαρ Σόουτο Μόουρα, να αποκαλύπτει μέσω του λογαριασμού του στο Twitter πως η ομάδα του θα αποκτήσει έναν εκ των Νιλμάρ ή Σαβιόλα.

"Διαπραγματευόμαστε με δύο παίκτες υψηλού επιπέδου. Θα έρθει ένας από αυτούς, Πρόκειται για τον Νιλμάρ και τον Σαβιόλα.

Οι συνομιλίες θα ολοκληρωθούν μέχρι το τέλος της εβδομάδας στο Ρίο Ντε Ζανέιρο", ήταν το χαρακτηριστικό μήνυμά του, ενώ συμπλήρωσε ότι:

"Ουδείς βραζιλιάνικος σύλλογος, ούτε καν η Σάντος η οποία πούλησε τον Νεϊμάρ, δεν έχει την οικονομική δυνατότητα για να τους πάρει και τους δύο".

Υπενθυμίζεται πως ο Νιλμάρ ανήκει στην Αλ Ραγιάν από το Κατάρ ενώ ο υποψήφιος στόχος και του Ολυμπιακού, Σαβιόλα, έχει μείνει ελεύθερος από τη Μάλαγα.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Στον Εργοτέλη ο Καρντόσο
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Στον Εργοτέλη ο Καρντόσο
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ