2013-07-11 18:14:12
Φωτογραφία για ΞΕΚΙΝΑΝΕ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΜΕ ΘΕΟ ΚΑΙ ΟΙ ΕΦΗΒΟΙ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ
Για την προσεχή Δευτέρα έχει προγραμματιστεί η πρώτη συνάντηση των Εφήβων του Ολυμπιακού στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη.

Μία εβδομάδα μετά τους Νέους θα ξεκινήσουν τις προπονήσεις τους και οι ποδοσφαιριστές του τμήματος Κ17 των ερυθρόλευκων. Το θέμα όμως είναι ότι στο γήπεδο οι πιτσιρικάδες θα συναντήσουν έναν καινούργιο τεχνικό και όχι τον Γιώργο Κοκολάκη!

Όπως έχει γίνει γνωστό, στην ακαδημία του Ολυμπιακού έχει προστεθεί στο τεχνικό επιτελείο ο πρώην προπονητής της Κ17 του Άρη, Τάσος Θέος, ο οποίος θα είναι αυτός που θα κάθεται στον πάγκο των Εφήβων του Ολυμπιακού για την καινούργια αγωνιστική σεζόν.

Από εκεί και πέρα, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει τις επόμενες ημέρες θα ξεκαθαρίσει και το αν θα συνεχίσει στην ακαδημία των ερυθρόλευκων ο Γιώργος Κοκολάκης ή θα αναλάβει κάποιο άλλο πόστο στο Θρύλο.

Στο μεταξύ τα υπόλοιπα τμήματα της ακαδημίας θα ξεκινήσουν τις προπονήσεις τους στις 22 του μήνα, επίσης στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη.

Μάλιστα δεν αποκλείεται να υπάρξει και άλλο καινούργιο πρόσωπο στην ακαδημία του Ολυμπιακού, από τη στιγμή που έχει διαρρεύσει ότι οι ερυθρόλευκοι έχουν έρθει σε επαφή με τον πρώην προπονητή της ΑΕΚ του τμήματος Κ15, Γιώργο Παπακωστούλη.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ