2013-07-11 14:47:08
Φωτογραφία για Ο ΜΑΝΤΖΑΡΗΣ ΓΙΑ ΣΠΑΝΟΥΛΗ, ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ... *ΒΙΝΤΕΟ*
Για την παραμονή του Βασίλη Σπανούλη στον Ολυμπιακό, το Ευρωμπάσκετ της Σλοβενίας αλλά και την πορεία της αποθεραπείας του μίλησε ο Βαγγέλης Μάντζαρης.

Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης της OLYMPIACOS BC WORLD MASTERCARD με την Τράπεζα Πειραιώς, ο Βαγγέλης Μάντζαρης μίλησε για την ανανέωση της συνεργασίας των ερυθρόλευκων με τον Βασίλη Σπανούλη, την πορεία της αποθεραπείας του και την Εθνική ομάδα.

«Πρώτον είμαστε πολύ ευχαριστημένοι που ο ηγέτης και ο αρχηγός της ομάδας θα είναι μαζί μας για άλλα τρία χρόνια. Σκεφτείτε πως κάναμε διακοπές και τον παίρναμε τηλέφωνο 2 τη νύχτα να μας πει τι θα κάνει και τι έγινε. Χαιρόμαστε που έμεινε, είναι η μεγαλύτερη κίνηση του καλοκαιριού στο μεταγραφικό παζάρι», ήταν η αρχική τοποθέτηση του Μάντζαρη, που συνέχισε αναφορικά με την πορεία της αποθεραπείας του.

«Ήταν η πιο δύσκολη περίοδος της ζωής μου, πέντε μήνες δύσκολοι, τώρα είμαι στην τελική ευθεία και ελπίζω να βοηθήσω την ομάδα. Η Εθνική μπορεί να πάει ψηλά, τους εύχομαι ό,τι καλύτερο».

Τέλος, για τον τελευταίο τελικό που έγινε στο ΣΕΦ, κατέληξε. «Μας πείραξε πολύ το γεγονός. Δεν την κρύψαμε τη θλίψη μας. Θέλαμε να παλέψουμε μέσα στο γήπεδο. Ελπίζουμε όλοι να είναι καλύτερα τα πράγματα. Σίγουρα θα κάνει όλους τους ανθρώπους που θα έχουν την κάρτα πιο υπεύθυνους».

Δείτε τις δηλώσεις του μέσω του επίσημου καναλιού της ΚΑΕ Ολυμπιακός στο youtube:
olympiacos-blog
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ