2013-07-11 11:48:03
Φωτογραφία για Blue Rebels ετοιμάζονται για ακόμη ένα μετάλλιο! [video]
Blue rebels skydiving school με έδρα το Μεσολόγγι.Η πρώτη Ελληνική ομάδα η οποία τα τελευταία χρόνια κερδίζει συνέχεια μετάλλια σε αγώνες πανευρωπαικούς και παγκόσμιους.

Μια ομάδα που δημιούργησε ο Μεσολογγίτης Γιάννης Δελαπόρτας με αγάπη και μεράκι.Τους βρήκαμε σε μια πλαγιά ενός βουνού όπου δημιουργούν μόνοι τους με προσωπική εργασία το δικό τους χώρο,το Blue Rebels village.Ενα χώρο ο οποίος θα μπορεί να υποδεχθεί κόσμο και θα μπορεί να κάνει αλεξίπτωτο πλαγιάς,η πίστα είναι σχεδόν δίπλα,Θα μπορεί να πετάξει με την αερολέσχη Μεσολογγίου και σε λίγο χρονικό διάστημα ίσως καταφέρουν μαζί με τον Γιώργο Πρεβεζάνο να ξεκινήσουν να αρχίσουν να γίνονται και μαθήματα ελεύθερης πτώσης στο Μεσολόγγι.

Προς το παρών ετοιμάζονται πυρετωδώς για ταξίδι όπου θα ξεκινήσουν προπονήσεις μιας και έρχονται οι αγώνες και η ομάδα θέλει να φέρει το χρυσό μετάλλιο στην Ελλάδα.

Δείτε στο βίντεο τον Γιάννη Δελαπόρτα να μιλά για τους αγώνες,για τους ανθρώπους που βοηθούν οικονομικά την αποστολή και τα σχέδια που έχει με τα οποία πιστεύει οτι θα βοηθήσουν την ανάπτυξη στην πόλη που αγαπά και μεγάλωσε το Μεσολόγγι.
onairnews.gr
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ