2013-07-11 10:13:33
Φωτογραφία για Βίντεο: «Φαίνεται η δουλειά μας στο γήπεδο»
Για την φιλοσοφία του Στέφενς και τα θετικά μηνύματα που έστειλε ο ΠΑΟΚ κόντρα στην Κοπεγχάγη μίλησαν οι Γεωργιάδης και Τζανδάρης.

O ΠΑΟΚ και στο φιλικό με την Κοπεγχάγη τα πήγε εξαιρετικά με τους Γεωργιάδη και Τζανδράρη να μιλάνε μετά το τέλος του ματς με τους Δανούς και στάθηκαν στα θετικά μηνύματα που άφησε η ομάδα τους.

Γιώργος Γεωργιάδης: «Ο προπονητής προσπαθεί να κάνει δύο ομάδες ισάξιες, είναι ακόμη αρχή, δεν θέλει να παίζουμε 90 λεπτά. Πιστεύω ότι τα πήγαμε αρκετά καλά στο δεύτερο φιλικό παιχνίδι. Κάθε προπονητής έχει τη δική του φιλοσοφία. Προσπαθούμε να έχουμε καλή αμυντική λειτουργία, να κλείνουμε σωστά τους χώρους και στην επίθεση δουλεύουμε στα στημένα, κάνουμε κομπίνες, όπως έγινε και στο δεύτερο γκολ του Σαλπιγγίδη. Η ομάδα αγωνίζεται πολύ καλά, είναι νωρίς, αλλά τα μηνύματα είναι θετικά. Εμείς κοιτάμε την ομάδα μας, κάνουμε καλή δουλειά που φαίνεται στο γήπεδο. Ο ανταγωνισμός κάνει καλό σε όλους τους παίκτες κι αυτό κάνει καλό και στην ομάδα».

Φάνης Τζανδάρης: «Πήρα πολλές εμπειρίες από τον δανεισμό μου. Είναι δύσκολο να έρθεις πίσω και να παίξεις, αλλά δουλεύω πολύ και ελπίζω στο καλύτερο. Μας έκλεισε καλά η Κοπεγχάγη, ίσως είναι πιο έτοιμοι από μας γιατί ξεκινούν το πρωτάθλημά τους. Προσπαθούμε να βγάλουμε κάποια πράγματα με τον κ. Στέφενς και το καταφέρνουμε πιστεύω. Είμαστε έτοιμοι για όλα κι αυτό που θέλουμε είναι να πάρουμε έναν τίτλο με την ομάδα μας».

Πηγή: gazzetta.gr
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ