2013-07-10 23:47:15
Φωτογραφία για Παναθηναϊκός - Γάνδη 1-2
Ο Παναθηναϊκός εμφανίστηκε ελαφρώς βελτιωμένος, ιδίως στο δεύτερο μέρος, αλλά δεν μπόρεσε να αποφύγει την ήττα στη φιλική αναμέτρηση με την πιο έτοιμη Γάνδη (2-1). Το "πράσινο" γκολ ο Νίκος Γιαννιτσάνης, εξαιρετικός ο Ορέστης Καρνέζης.

Ο Γιάννης Αναστασίου παρέταξε τον Παναθηναϊκό σε διάταξη 4-3-3, δίνοντας φανέλα βασικού στον Μέντες ντα Σίλβα παρά το γεγονός ότι είχε κάνει ελάχιστες προπονήσεις και στον υπό δοκιμή κεντρικό αμυντικό Ναΐμ Ααράμπ. Οι μοναδικοί έμπειροι παίκτες του "τριφυλλιού" ήταν οι Ζέκα και Ορέστης Καρνέζης.

Οι "πράσινοι" προσπάθησαν να παίξουν ποδόσφαιρο κατοχής και εμφανίστηκαν βελτιωμένοι συγκριτικά με το προηγούμενο φιλικό (Ανόρθωση), ωστόσο τα, πολλά, λάθη στη μεσαία γραμμή δεν αποφεύχθηκαν. Ελαφρυντικό αποτελεί το γεγονός ότι η Γάνδη ξεκινά στις 27 Ιουλίου τις υποχρεώσεις της για την Jupiler League και, βέβαια, ότι υπήρχαν απουσίες, με σημαντικότερη αυτή του Εμίρ Μπαϊράμι.


Ο Παναθηναϊκός, εξάλλου, προβλημάτισε στις στημένες φάσεις, αφού τα δύο γκολ που δέχθηκε προήλθαν από κόρνερ (στο 37' με Ντιέγκο και το 51' με Τζουγκάνοβιτς), ενώ αν δεν βρίσκονταν σε πολύ καλή μέρα οι Ορέστης Καρνέζης και Αλέξανδρος Ταμπάκης, το σκορ θα είχε πάρει μεγαλύτερη έκταση.

Το "πράσινο" γκολ σημειώθηκε στο 67ο λεπτό από τον Νίκο Γιαννιτσάνη, ο οποίος έκανε καλό κοντρόλ, πέρασε τον Σέρχιο Παντ και πλάσαρε με το αριστερό. Αμφότερες οι ομάδες έχασαν ευκαιρίες για να σκοράρουν εκ νέου στο τελευταίο 20λεπτο (κυρίως η Γάνδη), ωστόσο το 2-1 παρέμεινε.

Η σύνθεση του Παναθηναϊκού: Καρνέζης (60' Ταμπάκης), Σπυρόπουλος (70' Αναστασόπουλος), Αραάμπ, Ρισβάνης (78' Σπυρόπουλος), Χουχούμης, Μέντες (46' Σταματάκης), Ζέκα, Δώνης (46' Κουσίδης), Ντίνας, Μουζακίτης, Γιαννιτσάνης.
Allinsports
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ