2013-07-10 22:30:20
Φωτογραφία για ΒΙΝΤΕΟ - Μπάγεβιτς: Έχουμε όρεξη, έχουμε δύναμη, ξεκινάμε...
«Η ΑΕΚ είναι πάνω απ' όλα» - «Μας λείπει το σπίτι μας»...Αποφασισμένος και σίγουρος πως παρά το γεγονός ότι η ΑΕΚ θα ξεκινήσει από την αρχή και τη Γ' Εθνική, εντούτοις θα καταφέρει να σηκωθεί, εμφανίστηκε ο Ντούσαν Μπάγεβιτς στις δηλώσεις του μετά το τέλος της συνέντευξης Τύπου του Δημήτρη Μελισσανίδη.

Συγκεκριμένα ο Μπάγεβιτς είπε: «Αυτά που σας έχει πει ο κ. Μελισσανίδης είναι αυτά που θα γίνουν. Δυστυχώς φτάσαμε εδώ που φτάσαμε και η ΑΕΚ έπρεπε να φτιαχτεί από την αρχή. Η ΑΕΚ είναι μία ομάδα η οποία θα είναι πάλι δυνατή, όπως ήταν και πριν. Να γίνει όπως την γνώρισα εγώ πρώτη φορά. Έχουμε και πολύ καλούς συνεργάτες. Τα παιδιά έχουν προσφέρει στην ΑΕΚ. Πιστεύω ότι μπορούν να βοηθήσουν πολύ. Η ΑΕΚ είναι πάνω απ' όλα. Πάνω απ' όλους μας. Δεν μου αρέσει να πω μεγάλα λόγια. Έχουμε όρεξη, έχουμε δύναμη, έχουμε πολλά πράγματα για να ξεκινήσουμε αυτή την προσπάθεια».

Για το γεγονός ότι σε όλα τα πόστα υπάρχουν παίκτες που έχουν φορέσει τη φανέλα της ΑΕΚ ο ισχυρός άνδρας του ποδοσφαιρικού τμήματος δήλωσε: «Είναι αισιόδοξο μήνυμα. Υπάρχουν κι άλλα πράγματα, αλλά πραγματικά είμαι χαρούμενος που θα συνεργαστώ μαζί τους».

Ενώ όσον αφορά στα συναισθήματά του, δήλωσε πως δεν θέλει να τα δείξει στην παρούσα φάση.

Τέλος για το γήπεδο τόνισε: «Μας λείπει το σπίτι μας. Θέλουμε μόνο το γήπεδο που είχαμε πριν».
 
Allinsports
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ