2013-07-10 21:27:32
Φωτογραφία για Άρης - Πιρίν 4-0 (video)
Ο Άρης ξεκίνησε με εμφατικό τρόπο στα φιλικά προετοιμασίας, αφού διέλυσε με 4-0 την Πιρίν στο Πράβετς της Βουλγαρίας. 

Δύο γκολ ο Μανιάς, από ένα οι Αγγελούδης, Σταμπολζίεφ. Δείτε τα γκολ (video)

Με δύο γκολ του Μανιά και από ένα των Αγγελούδη και Σταμπολζίεφ ο Άρης κέρδισε με 4-0 την βουλγάρικη Πιρίν στο πρώτο φιλικό παιχνίδι της προετοιμασίας του για την νέα αγωνιστική περίοδο.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης αν και μόλις στην τέταρτη μέρα του βασικού σταδίου της προετοιμασίας της έδειξε καλά στοιχεία σε διάταξη 4-2-3-1 κι ενώ έπεται ενίσχυση στο ρόστερ του.

Ο Άρης υπό το βλέμμα και ηρωικών φιλάθλων του που παρά τα σχεδόν 500 χιλιόμετρα μέχρι το Πράβετς ταξίδεψαν από την Θεσσαλονίκη ξεκίνησε δυνατά και στο 2' αν δεν κοβόταν λανθασμένα ως οφσάιντ ο Μανιάς θα είχε την πρώτη του ευκαιρία.

Η καλύτερη εικόνα της ομάδας του Χατζηνικολάου επιβραβεύτηκε στο 19' όταν ο Λεμονής βρήκε τον Μανιά και αυτός με διαγώνιο σουτ μέσα από την μεγάλη περιοχή του Γιάνεφ έκανε το 1-0.


Στο 22' το σουτ του Μπλιζνάκοφ δεν ανησυχεί τον Μπουζάνη, σε αντίθεση με αυτό του Τριανταφυλλάκου από την έμπνευση του Μανιά όπου η μπάλα βρήκε το αριστερό δοκάρι της εστίας της Πιρίν.

Στο 29' ο Μανιάς χτύπησε και πάλι μέσα από την μικρή περιοχή της βουλγάρικης ομάδας αξιοποιώντας την σέντρα του Τριανταφυλλάκου ενώ στο 42' το πλασέ του δεν ανησύχησε τον Γιάνεφ.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Άρης παρά τις ουκ ολίγες αλλαγές του Χατζηνικολάου είχε ένα εκρηκτικό τετράλεπτο από το 51' έως το 54'. Στο 51' η μπάλα από το σουτ του Σουνά πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι της εστίας της Πιρίν όπως και στο 53'. Στο 54' όμως από το στρώσιμο της μπάλας από τον Σουνά στον Αγγελούδη έγινε το 3-0.

Κι αν στη συνέχεια μέχρι το 70' η Πιρίν άρχισε να κερδίζει έδαφος χωρίς όμως να απειλεί την εστία του Άρη και τον Γκέλη στο 71' ήρθε το σουτ του Ρένια και στο 72' από την σέντρα του ο Αγγελούδης ο υπό δοκιμή Σταμπολζίεφ διαμόρφωσε το τελικό 4-0.

Άρης: Μπουζάνης (30' Καράδαης), Λεμονής (30' Ψυχογιός), Κύργιας, Πουλίδο, Μαργαρίτης, Οικονομόπουλος, Παπαδόπουλος, Τριανταφυλλάκος, Σταυρόπουλος, Καραγιάννης (30' Κοτσαρίδης), Μανιάς

Ενδεκάδα στο β' ημίχρονο: Καράδαης (60' Γκέλης), Ψυχογιός (60' Αχείμαστος), Νταμαρλής, Ηρακλής, Γκόλιας, Έλσνερ, Αντωνιάδης, Σουνάς, Ρένια, Κοτσαρίδης (60' Σταμπολζίεφ), Αγγελούδης

Πιρίν: Γιάνεφ, Λαπάντοφ, Φιντάνιν, Γκούτσεφ, Βιτάνοφ, Νικόλοφ, Λαζάροφ, Παναγιότοβ, Μάρτσεφ Β., Μπλιζνάκοφ, Πετρόφ
Allinsports
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ