2013-07-10 19:30:03
Φωτογραφία για Ήμουν άστεγη στα 18 μου αποκάλυψε η Τζένιφερ Λόπεζ
Φημολογείται πως αξίζει περίπου 195 εκατομμύρια ευρώ. Όμως η Τζένιφερ Λόπεζ εξομολογήθηκε σε πρόσφατη συνέντευξή της στο περιοδικό W πως κάποτε ήταν… άστεγη.

"Μάλωσα άσχημα με τη μητέρα μου. Δεν ήθελα να πάω στο κολλέγιο. Ήθελα να δοκιμάσω να είμαι χορεύτρια. Οπότε τα σπάσαμε και κατέληξα να κοιμάμαι στον καναπέ μέσα στο στούντιο χορού. Ήμουν άστεγη αλλά ήξερα ότι αυτός ήταν ο δρόμος που έπρεπε να πάρω" δήλωσε η βραβευμένη τραγουδίστρια και ηθοποιός, σχετικά με τη σύγκρουση που είχε με τη μητέρα της Γκουαντελούπ Ροντρίγκεζ, η οποία εργαζόταν ως πλασιέ τάπερ, και πρόσθεσε:

"Μερικούς μήνες αργότερα βρήκα μια δουλειά να χορεύω στην Ευρώπη. Όταν γύρισα πίσω με πήραν για να χορεύω σε τηλεοπτική εκπομπή, μετακόμισα στο Λος Άντζελες και μέσα σε ένα χρόνο η καριέρα μου είχε απογειωθεί".

Ωστόσο, η 43χρονη, η οποία έχει αποκτήσει δύο δίδυμα από το γάμο της με το Μαρκ Άντονι, παραδέχθηκε πως σιχαινόταν το Λος Άντζελες: "Όλη την δύναμη που χρειάστηκα στη ζωή μου την άντλησα από τη γειτονιά που μεγάλωσα, το κακόφημο Μπρονξ".

Και τώρα η Τζένιφερ έχει μία πολυτελή έπαυλη αξίας 9 εκατομμυρίων ευρώ στα Χάμπτονς.
πηγη
pestanea
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΤΟ... ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ Ο ΜΙΤΣΕΛ!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΣΤΟ... ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ Ο ΜΙΤΣΕΛ!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ