2013-07-10 16:48:04
Φωτογραφία για Και πού να σφίξουν οι ζέστες [video]
Μια κλήση για φωτιά σε σκάφος στο λιμάνι ήταν αρκετή για να κινητοποιήει τέσσερα οχήματα της πυροσβεστικής υπηρεσίας να δημιουργήσει το αδιαχώρητο στο λιμάνι και εν τέλει να αποδειχτεί ότι η φωτιά σε σκάφος ήταν ένα μικρό θυμιατό και «εμπρηστής» η ίδια η κυρία που τηλεφώνησε η οποία δημιουργεί συνέχεια προβλήματα καλώντας πότε το λιμενικό πότε την αστυνομία και προσφάτως και την πυροσβεστική.

«Πήρα τηλέφωνο και ξαφνικά γέμισε το σκάφος μου πιθίκια» φώναζε στους πυροσβέστες που βρέθηκαν στο σκάφος προκειμένου να σβήσουν τη φωτιά που η ίδια είχε δηλώσει πως υπήρχε.

Η φωτιά ήταν ανύπαρκτη αλλά η εν λόγω κυρία με όλους τους τρόπους προσπαθεί να κάνει αισθητή την παρουσία της στο λιμάνι. «Προχθές ήθελε να ρίξει γυαλιά στο δρόμο για να μην περνούν τα αυτοκίνητα και την ενοχλούν, «Κάθε μέρα τηλεφωνεί στο λιαμεναρχείο και κάτι θέλει κάθε φορά», έλεγαν θαμώνες των καφετεριών και περίοικοι που το είχαν ξαναδεί το έργο με την ίδια πρωταγωνίστρια κι άλλες φορές τις προηγούμενες μέρες.

Μάλιστα κάποιοι ανέφεραν στον «π» ότι υπηρεσιακά αναζητούνται τρόποι να απομακρυνθεί το σκάφος από το λιμάνι. Να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη κυρία που μιλά άπταιστα ελληνικά είναι μόνη της στο σκάφος, σύμφωνα με πληροφορίες ο σκίπερ που είχε την εγκατέλειψε και το σκάφος φέρει την ιταλική σημαία.

politischios.gr
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ