2013-07-10 15:28:11
Φωτογραφία για O...Super Μάρκος Σεφερλής έρχεται στην Πάτρα για μία live μουσικοθεατρική εμφάνιση
Ο δημοφιλής κωμικός ηθοποιός Μάρκος Σεφερλής που εδώ και λίγες μέρες, το φετινό καλοκαίρι ξεκίνησε στο θέατρο Δελφινάριο στο Φάληρο της Αθήνας τις παραστάσεις της επιθεώρησης «Σουλειμάρκ ο μεγαλοπρεπής», αναμένεται να έρθει για μία και μοναδική εμφάνιση στο κέντρο Volcano στο Δρέπανο της Πάτρας την Δευτέρα 15 Ιουλίου 2013 στις 22.00.

Ο Μάρκος Σεφερλής, η οικογένεια του οποίου κατάγεται από την περιοχή του Λουτρακίου, είχε κάνει την περασμένη άνοιξη την μουσική παράσταση έκπληξη «Super Είρωνες» και προφανώς αυτή θα έρθει να παρουσιάσει στο κοινό της Πάτρας στις 15 Ιουλίου υποσχόμενος μία απίστευτη βραδιά γέλιου. Βέβαια ο αμίμητος και αστείρευτος Μάρκος Σεφερλής σίγουρα στο σώου του θα συμπεριλάβει και επίκαιρες φρέσκες πολιτικές και καλλιτεχνικές σφήνες.

Εξάλλου στην παράσταση του στο Δελφινάριο «Σουλειμάρκ», ο ξακουστός στα πέρατα του κόσμου «Αυτοκράτορας του γέλιου», όπως αναφέρει το σχετικό δελτίο Τύπου, φέρνει μαζί του, εκτός από το πολυμελές χαρέμι του, τα βαφτιστήρια του Μητσοτάκη, του Γιωργάκη Παπανδρέου, αλλά και του Ηλία Κασσιδιάρη, τον Ταρζάν, τον υποψήφιο πρωθυπουργό Καραγκιόζη Καραγκιοζόπουλο, τον Ηρακλή με τους Δαίμονες, τον Αριστοφάνη, τους σκληρούς χασάπηδες και τους ατρόμητους πυγμάχους, μια λαϊκή αγορά με φρούτα και μπαχάρια της Ανατολής, και πέντε άντρες… έτοιμους να βγουν απ’ τα ρούχα τους!

Στη μουσικοθεατρική παράσταση «Super Είρωνες» που πρωτοπαρουσίασε στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο της Αθήνας, ο Μάρκος Σεφερλής έδωσε τον καλύτερο εαυτό του στη σκηνή
. Με τον δικό του μοναδικό τρόπο, σατίρισε, σχολίασε και «ειρωνεύθηκε» τη νυχτερινή διασκέδαση της Αθήνας με σύνθημα...«Gelio is free»!

Πρωταγωνιστές της νύχτας, όπως ο Νότης Σφακιανάκης, ο Παντελής Παντελίδης, ο Αγάθωνας και πολλοί άλλοι, εμφανίζονται «ζωντανά» στη διάρκεια του σώου του που θα έχουν την ευκαιρία τώρα να απολαύσουν και οι Πατρινοί.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ