2013-07-10 15:04:58
Φωτογραφία για Πάτρα: O Επιθεωρητής με τον Κ. Μαρκουλάκη στο Αρχαίο Ωδείο - Απόψε η 2η παράσταση - Δείτε φωτο
Για 2η βραδιά θα παρουσιαστεί σήμερα Τετάρτη 10 Ιουλίου 2013 στις 21.30 στο Αρχαίο Ρωμαικό Ωδείο της Πάτρας η κωμική παράσταση «O Επιθεωρητής» του Νικολάι Γκόγκολ με τον δημοφιλή ηθοποιό Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη στο πλαίσιο του φετινού Διεθνούς Φεστιβάλ Πάτρας του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου.

Τα εισιτήρια στην προπώληση κοστίζουν 14 €, ενώ 18 € είναι η γενική είσοδος και 14 € το φοιτητικό-ανέργων και πολυτέκνων.

Εισιτήρια προπωλούνται στα Discover, Musical και Καραμούζης.

Η χθεσινή παράσταση δόθηκε με επιτυχία στο Αρχαίο Ωδείο και οι εντυπώσεις του κοινού ήταν γενικά καλές τόσο για το επιτελείο των 13 ηθοποιών όσο και για τα ιδιαίτερα πλούσια σκηνικά και κοστούμια. Βέβαια η προσέλευση των θεατών ήταν μικρότερη από την αναμενόμενη και σύμφωνα με εκτιμήσεις κυμάνθηκε γύρω στα πεντακόσια άτομα. Απόψε ο κόσμος αναμένεται να είναι πολύ περισσότερος δεδομένου ότι είναι και κλειστά το απόγευμα τα εμπορικά καταστήματα.


Επίσης δεν έλειψαν και κάποιες απόψεις ότι ο ταλαντούχος και γοητευτικός Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης στον αβανταδόρικο ρόλο του νεαρού δημοσίου υπαλλήλου Χλεστακώφ ήταν μεν καλός αν και σε ορισμένα σημεία κάπως επιτηδευμένος στην ερμηνεία του.

Ανάμεσα στο κοινό που παρακολούθησε χθες βράδυ την αστεία παράσταση «Ο Επιθεωρητής» και χειροκρότησε τους συντελεστές της ήταν ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Πατρέων Νίκος Κωστόπουλος, ο Βαγγέλης Πολίτης από την καλλιτεχνική επιτροπή του φετινού Διεθνούς Φεστιβάλ Πάτρας καθώς και οι Παναγιώτης Βαφέας, Μαριάννα Σταματιάδου, Τασία Μανωλοπούλου – Νικολοπούλου, Χαράλαμπος Καρκούλιας, Νατάσα Ράγιου, Αθηνά Πατρώνη, κ.α.

Να θυμίσουμε ότι πρόκειται για μια συμπαραγωγή του Θεατρικού Οργανισμού Ακροπόλ και του Δημοτικού Περιφερειακού Θεάτρου Βέροιας.

Η σκηνοθεσία είναι του Σπύρου Α. Ευαγγελάτου και μαζί με τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη συμπρωταγωνιστούν οι Γιώργος Αρμένης στο ρόλο του Έπαρχου μίας περιοχής της Τσαρικής Ρωσίας που κάνει το λάθος και περνάει τον Χλεστακώφ για επιθεωρητή, Αριέττα Μουτούση, Μιχάλης Μητρούσης, Δανάη Σκιάδη, Θόδωρος Κατσαφάδος, Γιώργος Ψυχογιός, Θανάσης Κουρλαμπάς, Κώστας Κορωναίος, Κωνσταντίνος Γαβαλάς, Βαγγέλης Ψωμάς, Θωμάς Γκαγκάς και Γιώργος Μπούγος.

*Ισχύουν και εισιτήρια ΟΓΑ.

Οι φωτογραφίες είναι του Παναγιώτη Μουλίνου.
xespao
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ