2013-07-10 13:56:58
Φωτογραφία για Στις 14:00 αρχίζει το πρόγραμμα της ΕΔΤ – Με ταινίες και ντοκιμαντέρ θα καλυφθεί το κενό των πρώτων ημερών
Το σήμα της Ελληνικής Δημόσιας Τηλεόρασης «βγήκε» στον αέρα από τις συχνότητες της ΕΤ1, της ΝΕΤ και της ΕΤ3 το πρωί της Τετάρτης. 

Εκπέμπει από τα παλιά στούντιο του Mega στην Παιανία, τα οποία μοιάζουν με... οχυρό!

Δείχνει μόνο την κάρτα με το σήμα της ΕΔΤ και ακούγεται μουσική. Αυτό μέχρι τις 14:00, γιατί τότε θα αρχίσει να εκπέμπεται πρόγραμμα.

Το πρόγραμμα του μεταβατικού φορέα θα καλυφθεί, την πρώτη εβδομάδα, με ταινίες από το Ελληνικό Κέντρο Κινηματογράφου, ταινίες της εταιρείας «Παπανδρέου» για τις οποίες υπάρχει δικαίωμα δεύτερης προβολής αλλά και αρχειακό υλικό με βιογραφίες - ντοκιμαντέρ που βρίσκονται στο αρχείο του καναλιού της Βουλής.

Σύμφωνα με τον υφυπουργό Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης, Παντελή Καψή, τις πρώτες μέρες θα υπάρχουν και ειδήσεις σε τίτλους, που θα περνούν από τις οθόνες (κρόουλ).

Κάπως έτσι θα καλυφθούν οι πρώτες μέρες, μέχρι να ολοκληρωθεί ο σχεδιασμός για να βγει το πρόγραμμα, που θα καλύψει το επόμενο διάστημα και μέχρι να λειτουργήσει ο νέος φορέας, που θα αντικαταστήσει την ΕΡΤ.
newsit.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ