2013-07-10 01:24:04
Φωτογραφία για Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σωματείων Εργαζομένων στα Κ.Ε.Π. συμμετέχει στις κινητοποιήσεις της ΠΟΕ ΟΤΑ
Από το Γραφείο Τύπου

Συνάδελφοι , ο εχθρός είναι προ των πυλών , σφαγιάζονται καθημερινά δίπλα μας εργαζόμενοι, διαλύονται ζωές !

Η αδίστακτη πάγια τακτική που ακολουθείται εν μια νυκτί να πετιούνται στον καιάδα της ανεργίας χιλιάδες συνάνθρωποί μας , δεν έχει καμιά λογική παρά αυτή της οικονομικής καταστροφής της χώρας και των πολιτών της .

Τα αποτελέσματα των μνημονίων μετά από σχεδόν 4 χρόνια βλέπουμε όλοι ποια είναι , όλεθρος, διάλυση του οικονομικού ιστού της Χώρας , συνθήκες εξαθλίωσης της κοινωνίας και ματωμένα κέρδη για τους τοκογλύφους .

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σωματείων Εργαζομένων στα Κ.Ε.Π. ( Π.Ο.Σ.Ε. Κ.Ε.Π.) έχει κάνει αναφορές στο παρελθόν για τη σπουδαιότητα και το συντονισμό ενός συμπαγές συνδικαλιστικού μετώπου, αναλογιζόμενη και αντιλαμβανόμενη από πολύ νωρίς την κρισιμότητα της κατάστασης και τον κοινωνικό αυτοματισμό που χρησιμοποιήθηκε ως όπλο για το "διαίρει και βασίλευε".


Είναι δεδομένο πια ότι κανείς εργαζόμενος δεν μπορεί να νιώθει ασφαλής με την ανάσα του θηρίου στο σβέρκο του .

Λαμβάνοντας υπ΄ όψη τα παραπάνω είναι σαφές ότι δεν υπάρχουν περιθώρια εφησυχασμού για κανέναν μας , η κατάσταση είναι εμπόλεμη και πρέπει να υπάρξει ένα φρένο πριν το γκρεμό .

Η Π.Ο.Σ.Ε. Κ.Ε.Π. ανταποκρίνεται στο κάλεσμα και συντονίζεται με τις κινητοποιήσεις της Π.Ο.Ε. Ο.Τ.Α , καλούμε τα μέλη μας να συμμετέχουν σε αυτές.

Επίσης καλούμε τις Τριτοβάθμιες Συνδικαλιστικές οργανώσεις Α.Δ.Ε.Δ.Υ. & Γ.Σ.Ε.Ε. να οργανώσουν ισχυρό ενιαίο συνδικαλιστικό αμυντικό μέτωπο, ως απάντηση στην επίθεση που δέχονται όλοι οι εργαζόμενοι .

Για την Τετάρτη 10/07/2013 και την Πέμπτη 11/07/2013 η Π.Ο.Ε. Ο.Τ.Α. έχει αποφασίσει κινητοποιήσεις, καλούνται οι συνάδελφοι να τις στηρίξουν .

ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ Π.Ο.Σ.Ε. Κ.Ε.Π.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ