2013-07-09 21:23:10
Φωτογραφία για H παράσταση Οι περιπέτειες του Μάικ με τον Αργύρη Αγγέλου έρχεται στην Πάτρα
«Οι περιπέτειες του Μάικ του Φασολάκη», το παιδικό έργο της Μαρί Κυριακού που παρουσιάστηκε με τεράστια επιτυχία τον περασμένο χειμώνα στο θέατρο Αλίκη της οδού Αμερικής στην Αθήνα, περιοδεύει το φετινό καλοκαίρι στην περιφέρεια και συνολικά θα παρουσιαστεί σε πάνω από 45 πόλεις.

Ο αγαπημένος ήρωας όλων των παιδιών, ο Μάικ ο Φασολάκης τον οποίο υποδύεται ο Αργύρης Αγγέλου ταξιδεύει αυτό το καλοκαίρι ανά την Ελλάδα και στις 5 Σεπτεμβρίου 2013 θα έρθει και στην Πάτρα. Ωστόσο ο χώρος όπου θα φιλοξενηθεί η παράσταση αναζητείται προς το παρόν μιας και το Αρχαίο Ωδείο που αρχικά είχε ανακοινωθεί δεν εγκρίθηκε από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο για την συγκεκριμένη παράσταση. Σκοπός της περιοδείας είναι να ταξιδέψει τα παιδιά στον μαγικό κόσμο του Μάικ του Φασολάκη μέσα από μια συναρπαστική ιστορία, γεμάτη τρυφερότητα και αγάπη.

Η παράσταση γνώρισε τεράστια επιτυχία και ενθουσίασε χιλιάδες παιδιά τη θεατρική σεζόν που τελείωσε πρόσφατα
. Μέσα από αυτή διασκεδάζουν με την καρδιά τους, γελάνε, τραγουδούν, χορεύουν, γίνονται μέρος του θεατρικού και ταυτόχρονα εισπράττουν σημαντικά μηνύματα. Τα ευφάνταστα κοστούμια, τα πολύχρωμα σκηνικά και η μελωδική μουσική, μαγεύουν τους μικρούς αλλά και τους μεγάλους θεατές. Το ίδιο, και οι ταλαντούχοι ηθοποιοί με τις μοναδικές ερμηνείες τους.

Εκτός του Αργύρης Αγγέλου, εμφανίζονται στον ρόλο της «Αγάπης» η Βανέσα Αδαμοπούλου, ενώ μεγάλη έκπληξη αποτελεί η φιλική συμμετοχή του Σάκη Ρουβά μέσω βίντεο γουόλ. Τη μουσική και τα τραγούδια της παράστασης υπογράφει ο Θάνος Παπανικολάου.

Αυτό το καλοκαίρι η παράσταση «Οι περιπέτειες του Μάικ» θα χαρίσει χαμόγελα σε ακόμα περισσότερα παιδιά, αφού ο αγαπημένος τους ήρωας, Μάικ ο Φασολάκης, ταξιδεύει μαζί με όλο τον θίασο στην Ελλάδα και δίνει την ευκαιρία στους μικρούς του φίλους, από κάθε γωνιά της πατρίδας μας, να παρακολουθήσουν από κοντά την παράσταση και να γνωρίσουν τις συναρπαστικές του περιπέτειες.

Συντελεστές

Σκηνοθεσία: Θέμις Μαρσέλλου

Μουσική επιμέλεια - σύνθεση: Θάνος Παπανικολάου

Σκηνικά - κοστούμια: Χριστίνα Κωστέα

Χορογραφίες: Αλέξανδρος Γιαννής

Φιλική συμμετοχή: Σάκης Ρουβάς

Πρωταγωνιστούν: Αργύρης Αγγέλου, Βανέσα Αδαμοπούλου, Βησσαρίων Τσιώνας, Ολυμπία Σκορδίλη, Πάνης Καλοφωλιάς, Νεφέλη Παπαδερού, Μαρία Βασιλάτου

Παραγωγή: ΦΙΛΟΘΕΑΤΟΝ

Η περιοδεία ξεκίνησε την Δευτέρα 1η Ιουλίου από το Κάστρο της Μυτιλήνης ενώ σήμερα Τρίτη 9 & την Τετάρτη 10 Ιουλίου η παράσταση θα παιχθεί στο θέατρο Μον Ρεπό, στην Κέρκυρα.

Αυτήν την Παρασκευή 12 Ιουλίου η παράσταση θα έρθει κοντά σχετικά στην Πάτρα, στο Φεστιβάλ του Δήμου Πηνειού, στο Θέατρο Μονής Αγίου Νικολάου, στα Καβάσιλα.

Στις 12 Αυγούστου οι « Περιπέτειες του Μάικ» θα ανέβουν στο Κηποθέατρο Δημοτικού Πάρκου, στο γειτονικό Αγρίνιο και την Τρίτη 13 Αυγούστου στο Ανοιχτό Θέατρο Βασ. Γεωργιάδης, στο Ξυλόκαστρο. Μετά την Πάτρα η παράσταση θα μεταφερθεί στις 6 Σεπτεμβρίου, στο Θέατρο Φλόκα της Αρχαίας Ολυμπίας.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ