2013-07-09 14:38:04
Φωτογραφία για Έρχονται τα Βαφτίσια με Μουτσινά-Αλευρά-Μακρυπούλια στο 32ο Φεστιβάλ Πάτρας του ΟΚΠΕ
Η οικογένεια Παπατζάλα προσκαλεί με χαρά το κοινό και φέτος το καλοκαίρι στα «Βαφτίσια». Μετά τις 124 sold out παραστάσεις στο Θέατρο Κιβωτός και έχοντας κατακτήσει περισσότερους από 100.000 συνολικά θεατές, η παράσταση «Τα Βαφτίσια», η σπαρταριστή κωμωδία του Νίκου Μουτσινά και της Τζένης Διαγούπη συνεχίζει την ξέφρενη και επιτυχημένη πορεία της

Η παράσταση που συζητήθηκε όσο καμία το καλοκαίρι 2012 και που αγαπήθηκε όσο λίγες τη χειμερινή θεατρική περίοδο 2012 – 2013, ταξιδεύει ανά την ελληνική επικράτεια ανανεωμένη, φρέσκια και… ξεκαρδιστική. Αύριο Τρίτη 9 Ιουλίου θα παιχθεί στη Λάρισα ενώ εντός του Αυγούστου ή αρχές Σεπτεμβρίου του 2013 αναμένεται να έρθει και στην Πάτρα.

Ωστόσο μετά τη μη έγκριση του Αρχαίου Ρωμαικού Ωδείου για την φιλοξενία της παράστασης, τώρα, σύμφωνα με πληροφορίες του thebest, αναζητείται άλλος χώρος.

Οι Νίκος Μουτσινάς, Ζέτα Μακρυπούλια, Τζένη Διαγούπη και Θανάσης Αλευράς (ο συμπαθής ηθοποιός τιμημένος με το βραβείο Χορν και νικητής του σώου του ΑΝΤ1 Your Face sounds Familiar) προσκαλούν το ελληνικό κοινό στα πιο … επεισοδιακά βαφτίσια σε δεκάδες πόλεις.


Η υπόθεση:

Ο Σωτήρης Παπατζάλας (Νίκος Μουτσινάς) και η Βικτώρια Τρικούπη-Παπατζάλα (Ζέτα Μακρυπούλια) βαφτίζουν το παιδί τους. Στη βάφτιση θα παρευρεθούν ο αδελφός του Σωτήρη (Θανάσης Αλευράς) και η γυναίκα του (Τζένη Διαγούπη), που έρχονται από την Πάτρα για το μυστήριο, η μητέρα του Σωτήρη, που πάσχει από άνοια (στο ρόλο και πάλι η ηθοποιός Φωτεινή Ντεμίρη που κατάγεται από τα Καμίνια της Πάτρας), η Ρωσίδα που την προσέχει (Αθηνά Οικονομάκου) και τέλος η κουμπάρα από την Αμερική (Ελένη Καρακάση).

Τι θα συμβεί στη μάζωξη όλων αυτών των συγγενών; Πόσες αντιζηλίες, διαμάχες, κρυμμένα μυστικά θα βγουν στην επιφάνεια; Πώς θα μπορέσουν να συνυπάρξουν αρμονικά έστω και για λίγες ώρες; Πόσο χαμηλά μπορούν να πέσουν; Και το μεγάλο ερώτημα είναι: τα Βαφτίσια… θα γίνουν τελικά;

Οι ήρωες, φιγούρες που κινούνται στα όρια της υπερβολής και διακατέχονται από μπόλικη τρέλα, θα σας προσφέρουν ένα δίωρο αληθινής απόλαυσης με πολύ γέλιο, πολλές ανατροπές, πολλές παρεξηγήσεις και πολλούς έρωτες!

Στην παράσταση παίζει και η Ματίνα Νικολάου.

Κείμενο: Νίκος Μουτσινάς - Τζένη Διαγούπη

Σκηνοθεσία: Νίκος Μουτσινάς

Βοηθός Σκηνοθέτη: Ματίνα Νικολάου

Σκηνικά: Λία Ασβεστά

Κοστούμια: Έβελυν Σιούπη

Χορογραφίες: Έλενα Γεροδήμου

Μουσική Επιμέλεια: Νίκος Μουτσινάς.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ