2013-07-09 13:27:05
Φωτογραφία για ΛΟΥΚΑΣ ΜΑΡΤΙΝΕΘ : ΜΕ ΗΘΕΛΕ ΤΟ ΓΕΝΑΡΗ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ΠΡΟΧΩΡΗΣΑ ΜΕ ΠΑΟΚ
Αρνητικός στην προοπτική του Ολυμπιακού δήλωσε ο Λούκας Μαρτίνεθ πως ήταν τον Γενάρη, αφού ο ΠΑΟΚ ήταν εκείνος που τον... "πίστευε" και επέμενε περισσότερο.

Ο Ισπανός ποδοσφαιριστής του ΠΟΚ μίλησε για την καυτή ατμόσφαιρα της Τούμπας, για το... χρονικό των διαπραγματεύσεων με τους Θεσσαλονικείς, αλλά και τις πρώτες του εντυπώσεις, με δηλώσεις που έκανε στους εκπροσώπους του Τύπου.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το πότε μπήκε η ιδέα να παίξει στον ΠΑΟΚ: «Είναι από τις περιπτώσεις που υπάρχει αμέσως χημεία. Ήρθα για δύο μέρες στη Θεσσαλονίκη με την Καρπάτι, μου άρεσε πολύ η πόλη από το λίγο που την είδα. Μετά ήρθαμε στην Τούμπα. Μόλις είδα τι συμβαίνει, είπα στον συμπαίκτη μου, Μπόρχα Γκόμεθ “Φίλε αυτό είναι ποδόσφαιρο, να παίζεις εδώ”. Τέτοια γήπεδα, κόσμος με πάθος, τρομερή ατμόσφαιρα».

Σχετικά με το λόγο που δεν έγινε νωρίτερα το deal με τον ΠΑΟΚ: «Εδώ κι ένα χρόνο υπάρχουν οι συζητήσεις. Πέρυσι το καλοκαίρι ξεκίνησαν με τον ατζέντη μου κι εντάθηκαν τον Γενάρη. Η Καρπάτι είναι δύσκολος σύλλογος. Μου απέμενε ένας χρόνος συμβολαίου κι όμως παρ' ό,τι τους πίεζα, παρ' ό,τι ο ΠΑΟΚ ήταν διατεθειμένος να τους δώσει χρήματα, δεν βοηθούσαν για να γίνει η μεταγραφή».


Για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού: «Τον Γενάρη ο Ολυμπιακός ζήτησε από τον μάνατζέρ μου να προχωρήσει η μεταγραφή από την Καρπάτι. Του είπα να προχωρήσει με τον ΠΑΟΚ, που έδειξε τη μεγαλύτερη επιμονή και πίστη σε μένα».

Αναφορικά με αν βλέπει τον ΠΑΟΚ ως σκαλοπάτι για επιστροφή στην Ισπανία: «Ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα, που έχει συνεχώς συμμετοχές στην Ευρώπη και πλέον θα διεκδικεί τίτλους και στην Ελλάδα. Για μένα η αλλαγή από μία μικρή ομάδα της Ουκρανίας είναι τεράστια. Η κανούργια μου ομάδα έχει υψηλές φιλοδοξίες όπως κι εγώ. Όχι, δεν αισθάνομαι ότι είναι σκαλοπάτι. Είχα προτάσεις και από την Πριμέρα, αλλά το να αγωνιστώ στον ΠΑΟΚ το προσπαθούσα πολύ κι εγώ».

Για τις πρώτες του εντυπώσεις: «Μίλησα με τον Γκέρμαν, τον Βρύζα, τον Γεωργιάδη, όλοι τους μου έδειξαν εμπιστοσύνη και μου μίλησαν για την ομάδα. Προσπάθησαν να λύσουν κάθε λεπτομέρεια που θα με έκανε να αισθανθώ πιο άνετα. Μου μίλησαν για τον ιδιοκτήτη και τους στόχους που έχει και κατάλαβα ότι χτίζεται ομάδα η οποία θα πρωταγωνιστεί».

Σχετικά με το αν αγχώνεται από την πίεση που θα υπάρχει: «Παίζω ποδόσφαιρο από μικρό παιδί, ξέρω τι σημαίνει πίεση. Όχι, δεν αγχώνομαι καθόλου. Είναι τιμητικό οι οπαδοί να σε πιστεύουν ενώ σε έχουν δει μόνο ως αντίπαλο δύο φορές. Η Τούμπα έτσι κι αλλιώς ως γήπεδο σου δίνει κίνητρο να θέλεις να δώσεις όλη σου την ενέργεια».

Όσο για το λόγο που έχει να παίξει ένα εξάμηνο: «Μετά τη χειμερινή διακοπή του ουκρανικού πρωταθλήματος, πίεση και πάλι την Καρπάτι να με δώσει στον ΠΑΟΚ, τους είπα ότι δεν θα υπογράψω την ανανέωση, είναι να καλύτερο να με δώσουν για να πάρουν και χρήματα. Μου απαγόρευσαν να κάνω προετοιμασία με την ομάδα και την τελευταία μέρα των μεταγραφών πήγα δανεικός στη Ντιναμό Κιέβου. Μετά από απραξία δύο μηνών όμως έκανα προπονήσεις με τον γυμναστή και τη δεύτερη ομάδα. Συναντήθηκα με τον προπονητή και του ζήτησα να ξεκινήσω να παίζω κάποια λεπτά για να έρθω σε φόρμα. Δεν το δέχτηκε και συνέχισα να προπονούμαι με τη δεύτερη ομάδα και ατομικά. Ίσως έπαιξε ρόλο και η Καρπάτι σε αυτό».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ