2013-07-09 08:50:09
Φωτογραφία για ΚΑΙ ΤΩΡΑ... «ΚΕΦΑΛΑΙΟ» ΨΗΛΟΙ!
Μετά το αίσιο τέλος και την παραμονή του Βασίλη Σπανούλη στον Ολυμπιακό, δίπλα στον αρχηγό των πρωταθλητών Ευρώπης αλλά και στους Λο, Σλούκα, Μάντζαρη, Κατσίβελη, Περπέρογλου, Παπανικολάου, Πρίντεζη, Σίμονς, Γεωργάκη, Μαυροιεδή και Πέτγουεϊ θα προστεθούν τουλάχιστον δύο παίκτες και ίσως γίνει και τρίτη προσθήκη.

Οι δύο παίκτες θα είναι ψηλοί και ο τρίτος, εάν κριθεί απαραίτητο από το τεχνικό επιτελείο, θα είναι περιφερειακός.

Πρώτοι στόχοι του Ολυμπιακού παραμένουν οι Πολ Ντέιβις και Λουκάς Μαυροκεφαλίδης ενώ ακόμη για την γραμμή των περιφερειακών δεν υπάρχει κάποια περίπτωση παίκτη που να έχει ξεχωρίσει ως τώρα ή να έχει δει το φως της δημοσιότητας. Στον Ολυμπιακό δεν υπάρχει καμιά βιασύνη για το θέμα της περιφέρειας, αλλά είναι γεγονός πως... «καίγονται» να κλείσουν τη γραμμή των ψηλών.

Η περίπτωση του Πολ Ντέιβις είναι ιδιαίτερα δύσκολη αφού, όπως έχουμε αναφέρει πολλές φορές, ο παίκτης δεν είναι ελεύθερος και το συνολικό κόστος για να αποκτηθεί θα είναι πολύ μεγάλο, αλλά οι ιθύνοντες του Θρύλου θα κάνουν προσπάθεια να τον αποκτήσουν. Σε ό,τι έχει να κάνει με τον Λουκά Μαυροκεφαλίδη, ο Έλληνας παίκτης δεν αποδέχτηκε την πρόταση που του έγινε, αλλά οι πρωταθλητές Ευρώπης δεν εγκαταλείπουν την περίπτωση του 29χρονου.


Από εκεί και πέρα ο Μπράιαντ Ντάνστον, φέρεται, σύμφωνα με ιταλικά ΜΜΕ να είναι πολύ κοντά στον Ολυμπιακό, αλλά για την ώρα δεν επιβεβαιώνεται από τους πρωταθλητές Ευρώπης, όπως και αρκετοί περιφερειακοί. Η θέση του περιφερειακού, όμως, θα καλυφθεί εάν χρειαστεί τελικά, αφού αποκτηθούν οι δύο ψηλοί που είναι και το πρώτο μέλημα του Γιώργου Μπαρτζώκα.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ