2013-07-09 00:28:04
Φωτογραφία για WRC: O Juho Hanninen έκανε δοκιμές με τη Hyundai
Η μυστηριώδης φιγούρα που κρυβόταν πίσω απ΄το τιμόνι του Huyndai i20 WRC στο κρυφό τεστ της ομάδας που έγινε τον Μάιο,αποκαλύφθηκε ότι ήταν του Juho Hanninen.

H Hyundai το επιβεβαίωσε σχεδόν δύο μήνες μετά και ανακοίνωσε πως ο πρώην Πρωταθλητής της κατηγορίας S2000 υπέγραψε σαν επίσημος οδηγός δοκιμών της ομάδας για το υπόλοιπο της χρονιάς.

Mε έξι μήνες να απομένουν για το ντεμπούτο του αυτοκινήτου στο Ράλι Μόντε Κάρλο του ΄14,η Κορεάτικη εταιρία είναι στη διαδικασία υλοποίησης ενός προγράμματος δοκιμών εξέλιξης του i20 στη βάση της στο Alzenau της Γερμανίας.

Ο επικεφαλής της ομάδας Michel Nandan υποδέχτηκε με ευχαρίστηση τον Juho στο πρόγραμμα.«Είμαι σίγουρος πως η εμπειρία του και το υπόβαθρο θα συμβάλει στο έργο και είμαι χαρούμενος με τη δουλειά που έκανε ως τώρα.»

Ένας δεύτερος οδηγός δοκιμών θα ανακοινωθεί στο κοντινό μέλλον ενώ το οδηγικό δίδυμο της ομάδας για του χρόνου αναμένεται να γνωστοποιηθεί στο τέλος της τρέχουσας χρονιάς.


«Αποφασίσαμε να δουλέψουμε με διαφορετικούς οδηγούς με ξεχωριστές ικανότητες και δυνατότητες αυτή τη χρονιά,κάτι που θα μας παρέχει πολύτιμες πληροφορίες για το 2014″συμπλήρωσε ο Nandan.

O Hanninen,που θα οδηγήσει το Fiesta RS WRC τον επόμενο μήνα στη Φινλανδία,είπε πως είναι ευχαριστημένος να δουλεύει για τη Hyundai:«Είναι φανταστική εμπειρία να δουλεύω κοντά σ΄έναν κατασκευαστή και να συνεισφέρω σ΄αυτή τη σπουδαία πρόκληση.Η πρώτη εμπειρία με το i20 WRC ήταν αρκετά θετική για εμένα.Eίμαι εντυπωσιασμένος με τη δουλειά που έκανε η ομάδα μέχρι στιγμής σε τόσο μικρή χρονική περίοδο.Νοιώθω άνετα με τον καθένα στην ομάδα και ανυπομονώ να συνεχίσω να δουλεύω μαζί τους στους επόμενους έξι μήνες» δήλωσε ο Φινλανδός που εκτός από δοκιμαστής αποτελεί και έναν εκ των υποψηφίων για τη θέση του οδηγού για του χρόνου.
totalf1.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ