2013-07-08 21:03:51
Φωτογραφία για Παραμένει στον Ολυμπιακό ο Σπανούλης
Ευτυχισμένος που παρέμεινε στην οικογένεια του Ολυμπιακού, δήλωσε ο Βασίλης Σπανούλης λίγο μετά την ανανέωση του συμβολαίου του με τους "ερυθρολεύκους" και αναφέρθηκε στην αγάπη του κόσμου. Διαβάστε τι είπαν οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος. 

Διψασμένος για νέες επιτυχίες έδειξε ο Βασίλης Σπανούλης, λίγη ώρα μετά την υπογραφή του νέου του συμβολαίου με τον Ολυμπιακό. Ο αρχηγός των "ερυθρολεύκων" δήλωσε πως στόχος είναι πάντα το κάτι παραπάνω και ότι πλέον στις τάξεις της ομάδας περιμένει πολλή δουλειά όλους.

Παράλληλα, ο αρχηγός των "ερυθρολεύκων" δήλωσε ευτυχισμένος που έμεινε στην οικογένεια του Ολυμπιακού, υπό τη διοίκηση των αδερφών Αγγελόπουλου.

"Εύχομαι να υλοποιήσουμε τους στόχους που έχουμε βάλει και θα είναι πάντα υψηλοί γιατί ο Ολυμπιακός έχει γράψει ιστορία τα τελευταία δύο χρόνια και πρέπει να συνεχίσουμε με ακόμη μεγαλύτερο μεράκι, με περισσότερη δουλειά και μεγαλύτερη δίψα", σχολίασε ο Βασίλης Σπανούλης και συμπλήρωσε:


"Στόχος μας είναι, χωρίς να είμαστε αχάριστοι, πάντα να κοιτάμε το παραπάνω. Εμείς θα δουλέψουμε πολύ σκληρά, θα έχουμε χαμηλά το κεφάλι, με ταπεινότητα, όπως διακρίνει το σύλλογο και την οικογένεια των κύριων Αγγελόπουλων, με σεβασμό σε αυτό που κάνουμε και πολλή δουλειά θα προσπαθήσουμε να φέρουμε και πάλι επιτυχίες στον Ολυμπιακό".

Εν συνεχεία αναφέρθηκε στην αγάπη του κόσμου του Ολυμπιακού: "Αυτό που εισέπραττα ήταν απίστευτη αγάπη από τον κόσμο σε επίπεδα που ποτέ στη ζωή μου δεν πίστευα ότι μπορεί να φτάσει. Πραγματικά είμαι ευτυχισμένος που μένω στην οικογένεια του Ολυμπιακού κάτω από τη διοίκηση των κύριων Αγγελόπουλων με το προπονητικό επιτελείο, τους συμπαίκτες μου που έχουμε ζήσει απίστευτες στιγμές. Δεν χρειάζεται να λέμε πολλά λόγια, τα πολλά λόγια είναι φτώχεια. Πλέον μας περιμένει πολλή δουλειά μέσα στο γήπεδο".

"Ο κάθε παίκτης είναι και άνθρωπος"

Από την πλευρά του, ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος δεν μπορούσε να κρύψει την ικανοποίηση του για την εξέλιξη της υπόθεση: "Υπογράψαμε με το Βασίλη για τρία χρόνια, στόχος είναι να συνεχίσουμε τις επιτυχίες. Ήταν πιο εύκολο να υπογράψουμε τώρα γιατί μας ξέρει και τον ξέρουμε. Μιλήσαμε πολλές ώρες, τα είπαμε όλα, ο καθένας τι τον απασχολούσε.

Αυτό που ίσως αξίζει να πούμε πέρα από τα οικονομικά που συνήθως εστιάζονται όλα είναι ότι ο κάθε παίκτης είναι και άνθρωπος, έχει και συναίσθημα και όταν βλέπει δύο ανθρώπους να τον αγαπούν και μαζί με αυτόν να θέλουν να συνεχίσουν τις επιτυχίες στην Ευρώπη, δεν χρειαζόταν κάτι άλλο για να αποφασίσει".

Στο ίδιο μήκος κύματος και οι δηλώσεις του Γιώργου Αγγελόπουλου: "Δεν υπήρχε ανησυχία, περιμέναμε να μιλήσουμε μαζί του. Μιλήσαμε, τα είπαμε καλά. Το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω, το έχουμε ξαναπεί. Στόχοι δεν έχουν μπει ακόμη, θα ξεκινήσουμε από το μηδέν πάντως".

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ