2013-07-08 18:03:39
Φωτογραφία για Πάτρα: Σοβαρή βλάβη σε κεντρικό αγωγό παροχής δεξαμενών ύδρευσης στο Δασύλλιο - Ποιες περιoχές κινδυνεύουν να μείνουν χωρίς νερό
Σοβαρή βλάβη παρουσιάστηκε σήμερα το πρωί σε κεντρικό αγωγό παροχής δεξαμενών ύδρευσης στην περιοχή του Δασυλλίου. Από το πρωί βρίσκεται στο σημείο ο αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΠ Αντώνης Κότσαλης καθώς και μηχανικοί που προσπαθούν να αποκαταστήσουν την ζημιά, η οποία όπως αποδείχθηκε το μεσημέρι είναι ιδιαίτερα σοβαρή και σε μεγάλο βάθος.

Εξιατίας της βλάβης στον αγωγό, κατεβαίνει η στάθμη των δεξαμενών και ενδέχεται να παρουσιαστούν φαινόμενα μειωμένης παροχής έως και πλήρους διακοπής νερού σε περιοχές που βρίσκονται στην βόρεια πλευρά της πόλης, μετά την οδό Καρόλου (Γούβα, Ανθούπολη, Πυροσβεστείο, Αγυιά κλπ). Η βλάβη αναμένεται να αποκατασταθεί το βράδυ.

Από την ΔΕΥΑΠ γίνεται έκκληση στους κατοίκους των συγκεκριμένων περιοχών για λελογισμένη χρήση του νερού έως την αποκατάσταση της βλάβης, προκειμένου να γίνει εξοικονόμηση και να μπορούν να εξυπηρετηθούν βασικές ανάγκες.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ