2013-07-08 15:53:25
Φωτογραφία για ΦΕΥΓΕΙ ΜΕ... ΔΑΝΕΙΣΜΟ Ο ΠΙΝΟ - ΑΝΟΙΧΤΟ ΤΟΥ ΓΚΡΕΚΟ...
Ο Πίνο ο οποίος δεν έχει επιστρέψει ακόμα στην Ελλάδα θα φύγει από τον Ολυμπιακό ως... δανεικός, κάτι που ισχύει και για άλλους παίκτες. Στο Λιμάνι ακόμα περιμένουν πρόταση για τον Γκρέκο, μην έχοντας στα χέρια τους προσφορά από την Κιέβο Βερόνα, παρόλο που τα δημοσιεύματα για επικείμενη πρόταση για τον Ιταλό μέσο πληθαίνουν.

Οι... τίτλοι τέλους για τον Κολομβιανό χαφ δεν θα αργήσουν να πέσουν, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά σε δημοσίευμά του το "gazzetta.gr". Ο Χουάν Πάμπλο Πίνο έτσι και αλλιώς εδώ και ημέρες ήταν ένα από τα μεγάλα αουτσάιντερ για να ακολουθήσει την αποστολή του Ολυμπιακού στο Ζέεφελντ.

Ο Πίνο δεν έχει αφιχθεί ακόμα στην χώρα μας, ωστόσο όλα δείχνουν πως θα δοθεί σε άλλη ομάδα ως δανεικός. Ίσως να φύγει και για σύλλογο της πατρίδας του. Βέβαια δεν θα είναι ο μόνος αφού πρόκειται να ακολουθήσουν και άλλοι παίκτες.

Για το θέμα του Γκρέκο όπως διευκρινίστηκε την Δευτέρα, οι ερυθρόλευκοι δεν έχουν δεχθεί καμία κρούση -τουλάχιστον προς το παρόν- για τον Ιταλό (ούτε από την Κιέβο Βερόνα ούτε από κάπου αλλού). Εάν έρθει πάντως ο Ολυμπιακός θα δώσει τον ποδοσφαιριστή ως δανεικό ενώ συζητά ακόμα και για παραχώρησή του.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ