2013-07-08 14:03:07
Φωτογραφία για ΝΤΕ ΒΙΝΣΕΝΤΙ : ΓΙΓΑΝΤΙΟ ΒΗΜΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΙΕΡΑ ΜΟΥ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!
Πραγματοποιήθηκε σήμερα η παρουσίαση των τριών νέων αποκτημάτων του Ολυμπιακού. Τόμας ντε Βινσέντι, Λεάντρο Σαλίνο και Ανδρέας Σάμαρης παρουσιάστηκαν από την ερυθρόλευκη ΠΑΕ, με τον Αργεντίνο που πήρε πρώτο τον λόγο να δηλώνει:

«Είμαι πολύ ευτυχισμένος που ανήκω σε αυτή την πολύ μεγάλη ομάδα. Ο καθένας ξέρει από πού έρχεται και πού πηγαίνει. Αυτή η μεταγραφή είναι ένα γιγάντιο βήμα στην καριέρα μου. Υπόσχομαι πολλή δουλειά με ταπεινότητα για να βοηθήσω τη νέα μου ομάδα».

Για τη συνεργασία του με τον Πάντο και τους συμπατριώτες του Ντομίνγκες και Ιμπαγάσα: «Ο Πάντος είναι ένας μεγάλος ποδοσφαιριστής και καταπληκτικός άνθρωπος. Ήταν πολύ σημαντική η παρουσία του στα αποδυτήρια κι αυτό που πετύχαμε στον ΠΑΣ ήταν πολύ σημαντικό για μας. Είχαμε πολλά νέα παιδιά στην ομάδα και η παρουσία μιας προσωπικότητας σαν τη δική του στο ρόστερ βοήθησε πολύ. Ιμπαγάσα και Ντομίνγκες είναι πολύ μεγάλοι παίκτες και είναι σημαντικό που βρίσκονται στην ομάδα. Το μόνο που έχεις να κάνεις δίπλα τους είναι να τους ακούς και να μαθαίνεις από αυτούς».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ