2013-07-08 13:29:04
Φωτογραφία για Άφαντος ο οδηγός που εγκατέλειψε αιμόφυρτη γυναίκα στο δρόμο
Άφαντος παρά το ανθρωποκυνηγητό της τοπικής ΕΛ.ΑΣ στην Ιεράπετρα εξακολουθεί να παραμένει ο οδηγός που την περασμένη Τετάρτη χτύπησε μία 60χρονη γυναίκα με το αυτοκίνητο του και στη συνέχεια την εγκατέλειψε... Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του prismanews.gr το όχημα στο οποίο επέβαινε ο ο αγνώστου ταυτότητας οδηγός είναι ένα φορτηγάκι τύπου βαν. Το περιστατικό είχε σημειωθεί στις 3 Ιουνίου με το ασυνείδητο οδηγό να χτυπά και να εγκαταλείπει την τραυματισμένη γυναίκα αφήνοντας την στο οδόστρωμα.

Όπως είχε γράψει από την αρχή το prismanews.gr ο οδηγός αμέσως μόλις παρέσυρε και τραυμάτισε την 60χρονη γυναίκα χάθηκε μέσα στα γύρω στενά της πόλης, κάτι που δεν αποκλείει το γεγονός ο άνδρας να είναι από την Ιεράπετρα ή από κάποιο κοντινό χωριό καθώς από τον τρόπο που εξαφανίστηκε, όπως αναφέρουν ασφαλείς πληροφορίες, φάνηκε να ξέρει καλά τους δρόμους και το που οδηγεί ο καθένας από αυτούς.

Το περιστατικό είχε σημειωθεί έξω από σούπερ μάρκετ γνωστής αλυσίδας, ωστόσο οι κάμερες ασφαλείας του καταστήματος δεν κατέγραψαν την παράσυρση της 60χρονης γυναίκας, γεγονός που έχει βοηθήσει αρκετά στο να παραμένει ασύλληπτος ο εν λόγω οδηγός.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ