2013-07-08 13:05:06
Φωτογραφία για Λαϊκή Συσπείρωση Πάτρας: H Δημοτική Αρχή δεν πρέπει να έρχεται εκ των υστέρων να κάνει διαπιστώσεις, περιγραφές και ευχολόγια
Η «Λαϊκή Συσπείρωση» έχει καταθέσει στις 3 Ιούλη πρόταση έκτακτης σύγκλησης του Δημοτικού Συμβουλίου για τις απολύσεις εργαζομένων από το Δήμο. Την πρόταση την έχουν υπογράψει το σύνολο της αντιπολίτευσης και η πλειοψηφία των ανεξαρτήτων συμβούλων.

Ο ορισμός σύγκληση του Δημοτικού Συμβουλίου για την Τετάρτη 17/07/13 γι’ αυτό το θέμα πιστεύουμε ότι είναι έξω από τις πολιτικές εξελίξεις που τρέχουν. Το Δημοτικό Συμβούλιο οφείλει να συνεδριάσει άμεσα, την Τετάρτη 10/07/13, να καταδικάσει την πολιτική της κυβέρνησης (ΝΔ-ΠΑΣΟΚ), Ε.Ε. και ΔΝΤ που μέσω του πολυνομοσχεδίου προωθούν νέα καταιγίδα αντιλαϊκών μέτρων, απολύσεις εργαζομένων στους δήμους (Δημοτικούς Αστυνομικούς, Σχολικούς Φύλακες, καθαρίστριες σχολείων κ.λ.π.) κατάργηση όλων των προσωρινών διαταγών δικαστηρίων και αποφάσεων ασφαλιστικών μέτρων που πλήττουν τους εργαζόμενους σε διάφορους τομείς.

Η Δημοτική Αρχή δεν πρέπει να έρχεται εκ των υστέρων να κάνει διαπιστώσεις, περιγραφές και ευχολόγια, τώρα να γίνει Δημοτικό Συμβούλιο και να οργανωθεί αγώνας, για ανατροπή των αντιλαϊκών αποφάσεων των δυνάμεων που υπερασπίζονται τα συμφέροντα των μονοπωλίων και των πολυεθνικών σε βάρος των λαϊκών στρωμάτων.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ