2013-07-08 09:54:09
Φωτογραφία για ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΣ ΤΙΣ... ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΜΕ ΤΖΙΜΠΟΥΡ
Σύμφωνα με δημοσιεύματα στην έξοδο βρίσκεται από τον Ολυμπιακό ο Τζιμπούρ, ο οποίος, σύμφωνα με αυτά αφού οι ερυθρόλευκοι δηλώνουν άγνοια, πήρε άδεια για να φέρει πρόταση από το εξωτερικό, με τις φήμες να λένε ότι θα είναι φορ-όνομα ο αντικαταστάτης του και ενώ ήδη έχουν... πολλούς στη λίστα.

Ο "τρομοκράτης" φέρεται να είναι… φευγάτος από τον Ολυμπιακό και ήδη οι άνθρωποι της ομάδας έχουν αρχίσει να σχεδιάζουν το μέλλον χωρίς αυτόν στο ρόστερ. Ο Αλγερινός φορ, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "sport-fm.gr", ήρθε μεν στην Αθήνα, αλλά δεν έδωσε το «παρών» στην πρώτη προπόνηση για τη νέα σεζόν. Αντίθετα, είχε συνάντηση με τους κ.κ. Βρέντζο και Ισά και ζήτησε άδεια για να προχωρήσει το θέμα της μεταγραφής του.

«Βρίσκομαι πολλά χρόνια στην Ελλάδα και τα έχω δώσει όλα. Θέλω να δοκιμάσω κάτι στο εξωτερικό», φέρεται να είπε ο παίκτης στους ανθρώπους της ομάδας και η απάντηση που έλαβε είναι πως έχει στη διάθεσή του μία εβδομάδα για να φέρει πρόταση, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα.


Φήμες ήθελαν να έχει πάει στην Προύσα για να συζητήσει με την Μπούρσασπορ, αλλά εκεί βρέθηκε ο αδερφός του. Η τουρκική ομάδα προσφέρει συμβόλαιο με 1,6 εκατ. ευρώ το χρόνο στον Τζιμπούρ, ενώ λίγα χρήματα λιγότερα προσφέρει Καϊσερίσπορ. Στα χέρια του φέρεται να έχει και δύο προτάσεις από την Αγγλία.

Από τον Ολυμπιακό πάντως δεν επιβεβαιώνεται τίποτα, αλλά είναι δεδομένο ότι σε περίπτωση που τελικά αποχωρήσει ο Ράφικ Τζιμπούρ, ο Ολυμπιακός θα αποκτήσει ένα φορ με μεγάλες ικανότητες και όνομα για τη θέση του.

Ήδη έχουν προταθεί πολλοί παίκτες και στις περιπτώσεις που ξεχωρίζουν είναι οι ελεύθεροι Ρολάντο Μπιάνκι, Χαβιέρ Σαβιόλα και Μλάντεν Πέτριτς, οι ακριβοί Φίλιπ Τζόρτζεβιτς (Ναντ), Γιόχαν Ελμάντερ (Γαλατάσαραϊ) και Λούκας Μπάριος (Γκουανγκζού).
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ