2013-07-08 09:37:04
Φωτογραφία για Σκύρος: Οι Ιταλίδες καλλονές που αναστάτωσαν ένα ολόκληρο νησί [Photos]
Οι παίκτριες γνωστού ριάλιτι μαγνήτισαν τα βλέμματα στις παραλίες αλλά και στους δρόμους του νησιού με τα καλλίγραμμα κορμιά και τα αποκαλυπτικά ρούχα που φορούσαν Οι νεαρές ξεπρόβαλαν από το ιστιοπλοϊκό και έκαναν τους πάντες να παραμιλούν με την εμφάνιση και την ιταλική φινέτσα τους.

Οι υψηλές θερμοκρασίες, τις έκαναν να φορέσουν μίνι και καυτά σορτσάκια ενώ νωρίτερα - όπως βλέπετε στις φωτογραφίες - είχαν πάρει μια πρώτη γεύση από τις ελληνικές παραλίες...

Είναι τα κορίτσια που παίρνουν μέρος σε ριάλιτι ιταλικής τηλεόρασης.

Η μία είναι καλύτερη από την άλλη.

Οι φωτογραφίες κατά την διάρκεια των γυρισμάτων είναι ενδεικτικές. Σύμφωνα με το κόνσεπτ της εκπομπής, εξερευνούν το Αιγαίο και τα νησιά των Σποράδων πάνω σε ένα ιστιοπλοϊκό, το οποίο μαθαίνουν παράλληλα να οδηγούν.

Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους βλέπουν όμορφα μέρη, ανακαλύπτουν την ιστορία και την παράδοση του κάθε τόπου και γεύονται την τοπική κουζίνα.


Καθοδηγητές τους σε αυτή την όμορφη περιπέτεια είναι οι κάτοικοι του κάθε τόπου, οι οποίοι τους βοηθούν να ζήσουν την εμπειρία τους μέσα από αυτό το ταξίδι.

Με σκηνοθέτη τον Luca Silvestri , η γνωστή τηλεπαρουσιάστρια Mia Ceran και οι ηθοποιοί Samini Yamina και Abigail Lewis γνώρισαν τις ομορφιές του νησιού , έκαναν θαλάσσια σπορ στην κεντρική παράλια της Σκύρου, ξεψαρισμα σε ψαροκάικο στο λιμάνι , κατασκεύασαν αστακομακαροναδα , γνώρισαν την Σκυριανη φιλοξενία και γεύτηκαν τα τοπικά προϊόντα ,ψάρια ημέρας ,κατσικάκι λεμονατο , τυροκομικά και θυμαρίσιο μέλι με κηρήθρα.

Διέμειναν στο ξενοδοχείο Νεφελη της Σκυρου , κολύμπησαν σε καταγάλανα νερά και έφυγαν από το νησί με τις καλύτερες εντυπώσεις .

Η σειρά θα παρουσιαστεί στο Nautical Channel, το οποίο έχει σήμα σε 37 χώρες σε όλο τον κόσμο και θα μεταδοθεί στα αγγλικά, ιταλικά, γαλλικά και γερμανικά...
evianews.com
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ