2013-07-08 08:00:03
Φωτογραφία για Νίνα Λοτσάρη: o Κωνσταντίνος είναι ο φύλακας άγγελός μου
Μπορεί Νίνα Λοτσάρη και Κωνσταντίνος Σκορδάλης να έχουν προχωρήσει στην προσωπική τους ζωή μετά το χωρισμό τους, αλλά αυτό που τους ενώνει είναι τα δυο τους παιδιά, τα οποία βάζουν πάνω απ΄ όλα.

Ο επιχειρηματίας με την performer έχουν άψογες σχέσεις, ενώ συνεργάζονται και επαγγελματικά:

«Είμαστε αχτύπητο δίδυμο στη δουλειά. Αγωνίζεται και αυτός πάρα πολύ. Πιστεύουμε πως όταν ενώνουμε τις δυνάμεις μας και οι συγκυρίες είναι ιδανικές, βοηθάμε έτσι την οικογένεια. Και για εμάς πάνω απ΄όλα είναι τα παιδιά» λέει η Νίνα Λοτσάρη.

Τονίζει μάλιστα, πως ο πρώην σύζυγος της, «βεβαίως και είναι ο φύλακας άγγελος μου. Και θα είναι. Το ίδιο ισχύει και για μένα. Ο,τι και να του συμβεί, θα είμαι η πρώτη που θα τρέξει».

Άποψη της είναι άλλωστε, πως «οφείλουμε να κρατάμε καλές σχέσεις. Ένα ζευγάρι αν έχει διαφορές θα πρέπει να τις αφήνει στην άκρη και να τις λύνουν μεταξύ τους, γιατί επιβάλλεται να έχουν ιδανικές σχέσεις για τα παιδιά. Αυτό είναι νόμος για μένα».


Στη συνέχεια, μίλησε και για τη μητρότητα, λέγοντας πως «με έκανε καλύτερο άνθρωπο γιατί επαναπροσδιορίζεσαι και επανατοποθετείσαι σε πάρα πολλά πράγματα».

Τέλος, αποκάλυψε πως καταφέρνει μετά από δυο εγκυμοσύνες, να διατηρεί άψογο κορμί:

«Το μυστικό μου είναι οι ισορροπίες σε όλα. Δεν πρέπει να φτάνεις στα άκρα. Η γυμναστική είναι ένα πολύ μεγάλο κομμάτι της ζωής μου. Ακόμα και στην εγκυμοσύνη, έκανα γυμναστική μέχρι τον 9ο μήνα. Είχα πάρει 10 κιλά και στις δυο γέννες και έφυγαν πολύ εύκολα. Στη 2η εγκυμοσύνη, φόρεσα το jean παντελόνι μου, μετά από 20 μέρες».

Πηγή: real
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ