2013-07-08 04:14:04
Φωτογραφία για Ισόπαλος με την Ανζί στο πρώτο φιλικό ο ΠΑΟΚ
Ο ΠΑΟΚ ήρθε ισόπαλος χωρίς τέρματα με την Ανζί στο πρώτο του φιλικό προετοιμασίας και όπως δήλωσε ο Ίνιγκο Λόπεθ, ο «δικέφαλος» έδειξε πολύ καλά στοιχεία.

Ο Ισπανός αμυντικός της ομάδας του Στέφενς μίλησε και για τον Λούκας που αποκτήθηκε και μετέβη σήμερα στην Αυστρία. «Σαφώς και δεν είμαστε έτοιμοι. Θέλουμε χρόνο, αλλά είμαστε σε καλό επίπεδο. Είμαστε αρκετοί νέοι παίκτες στην ομάδα και πρέπει να δουλέψουμε πολύ. Ξέρουμε ότι πλησιάζουν τα σημαντικά επίσημα παιχνίδια και πρέπει να κάνουμε τα πάντα για να είμαστε έτοιμοι. τον Λούκας τον γνωρίζω όχι μόνο επειδή είναι Ισπανός, αλλά είμαστε και φίλοι. Ξέρω ότι έπαιξε απέναντι στον ΠΑΟΚ με την Καρπάτι και όλοι έχουν άποψη για το πώς μπορεί να παίξει. Είναι γρήγορος ποδοσφαιριστής και θα μας βοηθήσει πολύ», τόνισε ο Λόπεθ και πρόσθεσε:

«Νομίζω ότι ήταν μία πολύ καλή εμφάνιση, ικανοποιητικό αυτό που δείξαμε. Κάνουμε προπόνηση αρκετές ημέρες, μερικοί παίκτες είναι λίγες μέρες στην ομάδα, αλλά το πώς παίξαμε κι απέναντι σε αυτή την ομάδα είναι θετικό. Δε νομίζω ότι ήταν έκπληξη ο τρόπος που παίξαμε. Τα φιλικά παιχνίδια είναι διαφορετικά από τις επίσημες διοργανώσεις. Το σημαντικό είναι να δουλέψουμε πάνω σε σημαντικά πράγματα που δείξαμε ότι θέλουμε δουλειά». Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ